Boeken-tip.nl
BOEKEN-TIP.NL WINKELWAGEN CONTACT
   
 
Bestsellers
Assortiment


Boek niet gevonden? Klik hier.
 
Binnen Nederland geen verzendkosten!


Voor leveringen buiten Nederland, ook buiten de EU, scherpe verzendkosten!
 
Betalen met iDEAL is mogelijk.


   
 
Bestsellers: Onze top 5
 
 
 
Johan Cruijff Voetbal *Special*
Verkoopprijs:
 € 12,50
  *Special*
 
Nr. 1. Paula Hawkins - Het meisje in de trein
Verkoopprijs:
 € 19,95
  Rachel neemt elke ochtend dezelfde trein. Elke dag hobbelt ze over het spoor, langs een rij charmante huizen in een buitenwijk van Londen, en stopt daar altijd voor hetzelfde rode sein. Zo kijkt ze elke ochtend naar een stel dat op hun terras ontbijt. Ze heeft inmiddels het gevoel dat ze hen persoonlijk kent en noemt hen ‘Jess en Jason’. Hun leven – in Rachels ogen – is perfect. Een beetje zoals haar eigen leven dat ooit was.
 
 
Nr. 2. Karin Slaughter - Mooie meisjes
Verkoopprijs:
 € 22,90
  Wanneer op het nieuws melding wordt gemaakt van een vermist meisje, moet Claire Scott ongewild terugdenken aan haar eigen zusje. Zij verdween twintig jaar geleden, en het mysterie is nooit opgelost. Maar als Claire alsnog de waarheid over haar zus ontrafelt, zal haar leven nooit meer hetzelfde zijn.
 
Nr. 3. Nico Akkerman - Kuyt
Verkoopprijs:
 € 19,95
  "Het was zwaar", zei Arjen Robben. "Zelfs de man van staal werd geveld door krampen. Wie? De eninge man van staal die ik ken, is Dirk Kuyt. " Dirk Kuyt wordt zijn hele carrière onderschat door de 'kenners' van het voetbal. Bij elke nieuwe club en bij elk EK of WK wordt aan Kuyt getwijfeld. Door wilskracht, een oersterkt lichaam en de bereidheid om altijd in dienst van het team te spelen, heeft Kuyt uiteindelijk iedereen versteld doen staan. Hij is éé'n van slechts vijf voetballers uit de geschiedenis die kunnen zeggen dat ze meer dan 50 League-doelpunten voor Liverpool hebben gemaakt.
 
 
Nr. 4. Jeff Kinney - Het leven van een loser 9 Flutvakantie
Verkoopprijs:
 € 14,99
  Het leven van een Loser - Flutvakantie is deel 9 in de serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Supergrappig, je lacht je kaken krom.

Zomervakantie: Bram Botermans gaat op reis. Gezellig! Maar al snel gaat er van alles mis. Misverstanden stapelen zich op en het wordt een flinke chaos. Wat een heerlijke vakantie had moeten worden, verandert in een ramp die Bram Botermans NOOIT zal vergeten...