Boeken-tip.nl
BOEKEN-TIP.NL WINKELWAGEN CONTACT
   
 
Bestsellers
Assortiment


Boek niet gevonden? Klik hier.
 
Binnen Nederland geen verzendkosten!


Voor leveringen buiten Nederland, ook buiten de EU, scherpe verzendkosten!
 
Betalen met iDEAL is mogelijk.


   
 
Assortiment: Chicklit
 
 
 
Chantal van Gastel - Zwaar verliefd
Verkoopprijs:
 € 16,90
  ‘Eigenlijk zijn mijn vriendinnen en ik net Sex &the City. Al heb ik in geen tijden seks gehad. En die stad waarin ik woon is ook niet echt New York of zo. Sommigen zouden het misschien een dorp noemen’
Aan het woord is Isa, een jonge dierenarts die worstelt met haar gewicht, haar werk en de liefde. Helemaal nu ze als een blok is gevallen voor Ruben, de ontzettend aantrekkelijke eigenaar van een labrador waar ze een levenreddende actie bij heeft uitgevoerd. Maar hoe zorgt ze er nou voor dat hij neet zo gek op haar wordt als op zijn hond?
 
Heleen van Royen - Het grote Heleen van Royen zomerboek
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Een heerlijke bundel vol columns over alle zomerse beslommeringen in het gezin Van Royen: reizen, thuisblijven, kinderen vermaken, jezelf vermaken, huisdierlogees en huisdierbegrafenissen Maar ook fragmenten en deleted scenes uit Heleens boeken.
Onmisbaar in je strandtas!
 
 
Jill Mansell - Geluk in het Spel
Verkoopprijs:
 € 15,00
  Suzy, is een succesvolle makelaar, wordt aangehouden vanwege te hard rijden. Hoe komt ze onder de boete uit? De agent, Harry is wel de knapste man die ze ooit heeft gezien. Voor Suzy is het dan ook lust op het eerste gezicht. Maar bij hun tweede ontmoeting ziet alles er anders uit, want Harry blijkt ook nog een buitengewoon aantrekkelijke broer te hebben.
 
Jill Mansell - Millies Flirt
Verkoopprijs:
 € 17,50
  Als Millie Brady het leven redt van de befaamde romanschrijfster Orla Hart, weet ze niet dat dit haar eigen leven helemaal overhoop zal halen, niet alleen laat haar vriend haar in de steek, maar ze verliest ook haar baan. Millie vindt het wel best, een manloze zomer. Maar de dankbare Orla denkt dat ze haar aan een leuk man moet helpen. Helaas komt hun smaak niet overeen: Millie wil juist die man die volgens Orla totaal niet geschikt voor haar is!
 
 
Lauren Weisberger - Champagne in Chateau Marmont
Verkoopprijs:
 € 18,95
  Een doorsneestelletje in New York, zij is kostwinner en hij een aan de weg timmerende muzikant. Op een dag wordt hij ontdekt door een talentenscout van Sony. Zijn carriare raakt in een onvoorstelbare stroomversnelling en voor hij het weet staat hij op de cover van Vanity Fair en is hij eregast op de glamourfeestjes van de rich and famous. Maar de keerzijde van de medaille is dat ook zijn vriendin midden in de genadeloze schijnwerpers van de roddelpers komt te staan. En die laten geen spaan heel van haar alledaagse imago en haar ongetrainde figuur.
 
Lauren Weisberger - Chanel Chic
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Lauren Weisberger schreef met Chanel chic een fijne, onthullende en vooral erg grappige roman, boordevol saillante details. Op een avond in SoHo House, een van de populairste en exclusiefste clubs van New York, sluiten drie vriendinnen, Emmy, Leigh en Adrina, een pact: ze zullen elk datgene gaan veranderen in hun leven wat hun het meest dwarszit.
 
 
Oliva Darling - Vintage
Verkoopprijs:
 € 17,50
  De chique Madeleine uit Frankrijk, het Amerikaanse ex-supermodel Christina en Kelly, een Engels kamermeisje, zijn elkaars meedogenloze concurrenten in een superspannende wedstrijd om de beste champagne ter wereld te maken. Zullen zij zich staande kunnen houden in deze verraderlijke mannenwereld vol glamour, sabotage en prikkelende verleiding? Alle middelen zijn geoorloofd en alle drie de jonge vrouwen hebben een brandende dorst naar succes.
 
Risa Green - De zusjes carpenter
Verkoopprijs:
 € 17,95
  Wanneer de zussen Laynie en Sarah na een rampzalig familieweekend noodgedwongen samen naar huis moeten rijden, kunnen ze elkaar niet langer ontlopen. Jeugdherinneringen, kinderfrustraties en volwassen geheimen wisselen elkaar af tijdens een avontuurlijke en verrassende roadtrip naar L.A.
De zusjes Carpenter is een hartverwarmende feelgoodroman voor liefhebbers van Jennifer Weiner.
Risa Green schreef de basis voor de populaire ABC-serie Notes from the underbelly. Ze woont in Los Angeles met haar man, twee kinderen en een hond.
 
 
Sophie King - Moeders en Co
Verkoopprijs:
 € 18,95
  Caroline is een ploetermoeder met een parttimebaan, drie puberende kinderen en een man die ze niet meer kan vertrouwen sinds hij is vreemdgegaan.Mark ploetert als freelancer en vader van twee kinderen, die hij tijdelijk zonder zijn vrouw moet opvoeden. Net als Suzan en Lisa, die weer met hele andere problemen worstelen. Dan vinden ze op de website voor moeders: Mums@home. Mark durft zich op de site niet als man kenbaar te maken en doet zich voor als Mimi. Wanneer Caroline hem ontmoet tijdens haar werk, herkent ze de namen van zijn kinderen uit de berichten op de website.
 
Sophie Kinsella - Mini shopaholic
Verkoopprijs:
 € 18,95
  Becky Brandon (geboren Bloomwood) is dol op haar tweejarige dochtertje. Maar de opvoeding van Minnie valt vies tegen. De kleine meid heeft al op prille leeftijd een verzameling Dolce & Gabbana-laarsjes en kasten vol designkleding. Haar favoriete woordje is 'hebben' en overal waar ze komt, van de peuterspeelzaal tot Harrods, laat ze enorme puinhopen achter. Van wie zou Minnie dat toch hebben? Becky is ten einde raad. Haar man Luke zit na de dood van zijn geliefde stiefmoeder ook al niet lekker in zijn vel. Becky besluit hem op te fleuren met een geweldige surpriseparty.