Boeken-tip.nl
BOEKEN-TIP.NL WINKELWAGEN CONTACT
   
 
Bestsellers
Assortiment


Boek niet gevonden? Klik hier.
 
Binnen Nederland geen verzendkosten!


Voor leveringen buiten Nederland, ook buiten de EU, scherpe verzendkosten!
 
Betalen met iDEAL is mogelijk.


   
 
Assortiment: Sport
 
 
 
Chris Willemsen - Ik, Jol
Verkoopprijs:
 € 16,95
  Van straatschoffie en ordinaire schopper werd hij profvoetballer. En daarna een van de beste scheidsrechters van Nederland, Europa en de wereld. Maar hij werd ook geschorst op verdenking van het gokken op door hem zelf geleide wedstrijden. Ten onrechte, bleek later. Maar het kleurde zijn dagen wel aardedonker. Zelfs volledige rehabilitatie kreeg het litteken niet weg. Ook de voortdurende oorlog tussen hem en de KNVB trok diepe voren in zijn ziel. Dick Jol mag dan geen profscheidsrechter meer zijn, in deze niets verhullende biografie kletst hij er vol in en blaast hij de woede van zich af.
 
De buitenspelers - Guus Hiddink
Verkoopprijs:
 € 69,00
  Als trainer heeft Guus Hiddink bereikt wat voor hem als voetballer onbereikbaar bleef: de absolute top. Dat Hiddink het als speler niet haalde, was eigenlijk teleurstellend, want hij was een formidabele spelbepaler, die niet alleen door zijn prachtige linkerbeen vaak met Willem van Hanegem werd vergeleken.

De trainer Guus Hiddink is nationaal en internationaal zeer gewild. Waar deze wereldburger uit de Achterhoek ook werkt, altijd en overal is hij vanaf dag één geïnteresseerd in de nieuwe cultuur waarmee hij wordt geconfronteerd.
 
 
De buitenspelers - Jan Mulder
Verkoopprijs:
 € 59,00
  Jan Mulder, de biografie, gaat over een aansprekende ex-voetballer, columnist, schrijver en tv-persoonlijkheid tegelijk. Jan Mulder gaat tweebenig door het leven. Er zijn weinig prominente Nederlanders met zo'n bont bestaan als hij. In deze geautoriseerde biografie wordt beschreven hoe Jan na een gelukkige jeugd in Winschoten een voetbalster wordt bij Anderlecht en uitgroeit tot een graag geziene gast in het mondaine Brusselse leven.
 
Elvin Post - Het 17de
Verkoopprijs:
 € 10,00
  Elk weekend trekt voetbal minnend Nederland massaal naar de stadions. Maar niet alleen bij Feyenoord, Ajax en PSV wordt wekelijks gestreden om de drie punten. Ook in de kelder van het amateurvoetbal, de voormalige onderbond , is de winst heilig. Ja, zelfs bij het 17de …..
Het 17de – bekend van het feuilleton uit AD Sportwereld – beschrijft de tragiek, maar vooral ook de romantiek van amateursport , waarin vriendschappen voor het leven worden gesloten.
 
 
Foppe de Haan - Een elftal lessen in leiderschap
Verkoopprijs:
 € 14,95
  Foppe de Haan ontraadselt het geheim van zijn succes. Goede raad van een vakman voor iedereen die 'zijn' mensen moet zien te motiveren. De coach van het Nederlands Olympisch elftal, voorheen van SC Heerenveen, wordt vaak gevraagd door gezelschappen van ondernemers om te komen praten over motivatie. Hoe maak je van een losse groep medewerkers een geölied team dat gespitst is op de winnen? Doorspekt met one-liners en anekdotes uit het topvoetbal weet Foppe de Haan op zijn eigen, Friese manier door te dringen tot de kern van het succes.
 
Het Officiële Ajax jaarboek 2014-2015
Verkoopprijs:
 € 17,50
  Ajax begint het seizoen 2014-2015 met een missie: na vier landstitels op rij een vijfde kampioenschap behalen. Nooit eerder lukte het een Nederlandse club een half decennium de beste te zijn in de Eredivisie. Ronald Jonges is verslaggever op de media-afdeling van Ajax en volgt de club dag en nacht op de voet. Gerben Oostdam en Evert Vermeer zijn respectievelijk als freelancer en statisticus verbonden aan Ajax Media.
 
 
Koen Scharrenberg - Down for the count
Verkoopprijs:
 € 18,95
  Down for the count is een bekende term in de vechtsport. Het boek Down for the count is geschreven door een rasverteller en geïllustreerd met unieke foto's. Een kroniek over vechtsport en misdaad, winnen en verliezen in de ring en in het leven. Over doorzettingsvermogen en incasseren, neergaan en weer op staan. Maar ook over de raakvlakken van vechtsport met gewelddadige criminaliteit en de ingrijpende consequenties daarvan.
 
Mart Smeets - De afrekening
Verkoopprijs:
 € 14,95
  De jonge Stijn Miller, hoofdpersoon van Smeets' eerdere sportromans, is in 1954 met zijn vader bij een uniek sportevenement: de proloog van
de Tour de France in Amsterdam. Later maakt hij als sportjournalist ook de prologen in Scheveningen (1973), Leiden (1978) en 's-Hertogenbosch (1996) van dichtbij mee. In 2010 gaat de Tour in Rotterdam van start. De oude Miller wordt weer
opgetrommeld voor allerlei knotsgekke evenementen rond de proloog. Wanneer hij op een podium een groot tv-spektakel staat te presenteren, slaan plots de stoppen bij hem door.
 
 
Mart Smeets - Passie
Verkoopprijs:
 € 16,50
  Schrijven is mijn tweede natuur geworden. Ik hou van het ritme dat ik al jaren volhou: zeker vier stukken per week. Steeds weer. Ik ben bij de NOS commentator en presentator en ik maak filmpjes, en ik verzorg een radiomuziekprogramma bij de VARA, maar daarnaast schrijf ik dus veel. Al veertig jaar lang. Hier vindt u het bewijs. Veertig jaar stukjes schrijven en ze soms bewaren; een passie.’
De verhalen zijn rijk geïllustreerd en vormen tezamen een verrassende overzichtstentoonstelling van vier decennia journalistiek werk van een gepassioneerd veelschrijver.
 
Mart Smeets - Sportzomerdagboek
Verkoopprijs:
 € 14,95
  Voor Mart Smeets begon de sportzomer van 2008 al eind april, toen hij alvast een filmpje met Olympische goudenmedaillewinnaar Hennie Kuiper opnam. Er volgden veel grootse sportevenementen. Het EK voetbal volgde Smeets op afstand, terwijl hij een spraakmakende documentaire over oud wielrenner Greg Lemond maakte. In juli was hij bij een spannende Tour de France. In augustus sprak hij op een Chinees terras dagelijks met de Nederlandse olympiërs over hun prestaties. De sportzomer ging door: de Vuelta, Het WK in Varese, Parijs-Tours en de Ronde van Lombardije.
 
 
Mart Smeets - Top
Verkoopprijs:
 € 14,95
  2010 was een opwindend sportjaar. Mart Smeets volgde het allemaal op de voet, sprak menig sporter en legt in Top de hilarische, serieuze, verrassende en eerlijke meningen van betrokkenen vast. Zijn aanstekelijk enthousiasme, grote sportkennis en anekdotische verteltrant maken dit boek tot een must have voor de sportliefhebber.
 
Michel van Egmond - Gijp
Verkoopprijs:
 € 19,95
  In deze bundel krijgt de lezer een impressie van de meest bewogen periode in het bestaan van René van der Gijp en leert gaandeweg ook de andere kant kennen van Nederlands vrolijkste voetbalanalist. Gijp is een intiem portret van een unieke persoonlijkheid in de Nederlandse voetbalwereld. Met aandacht voor zijn spelerscarrière, zijn jeugd, zijn televisieloopbaan, zijn levensvisie en z'n beste anekdotes.
 
 
Theo Vaessen - Huub Stevens ongezouten
Verkoopprijs:
 € 19,95
  Na zijn succesvolle loopbaan als voetballer is Huub Stevens een actief baasje. Hij was 8 jaar jeugdcoördinator bij PSV en vervolgens gewardeerd hoofdcoach bij Roda JC. Het voormalige straatjochie is niet alleen een kundige voetbaltrainer, maar ook een kleurige en explosieve persoonlijkheid met het hart op de goede plaats. Niettemin werd en wordt hij meedogenloos geneoemd, eigenzinnig ook, maar zijn gemakkelijke manier van omgaan met mannen van alle leeftijden strekt zich uit tot zijn relaties in de allerhoogste kringen.