Boeken-tip.nl
BOEKEN-TIP.NL WINKELWAGEN CONTACT
   
 
Bestsellers
Assortiment


Boek niet gevonden? Klik hier.
 
Binnen Nederland geen verzendkosten!


Voor leveringen buiten Nederland, ook buiten de EU, scherpe verzendkosten!
 
Betalen met iDEAL is mogelijk.


   
 
Assortiment: Geronimo Stilton
 
 
 
Geronimo - De prins van Atlantis
Verkoopprijs:
 € 24,95
  Het is vakantie en alle studenten verlaten Walviseiland om iets leuks te gaan doen. Alleen Paulina blijft op school om aan een project te werken. Als ze na een hevige storm een mysterieuze jongen vindt, staat ze voor een raadsel. De schipbreukeling praat in een onbekende taal en blijkt afkomstig uit een ver en wonderbaarlijk rijk.
Dit vraagt om de hulp van de Thea Sisters. Wie kan deze jongen zijn?
Zo begint voor de Thea Sisters een wonderbaarlijk en fantastisch nieuw avontuur...
 
Geronimo Stilton - 01. Mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Na honderden sollicitatiebrieven te hebben doorgenomen, denk ik de perfecte assistente gevonden te hebben: Pinky Punk. Ze is jong, dynamisch en een kei met computers. Ongezien neem ik haar aan, maar dan kom ik erachter dat Pinky niet alleen veel te jong, maar ook ongelooflijk hip en hondsbrutaal is.
Zo organiseert ze een nieuwjaarsfeest op de Noordpool, waar ze ons natuurlijk allemaal heen sleept. Ik heb een hekel aan Pinky’s wilde levensstijl, maar ze zit ook vol goede ideeën en krijgt sensationele dingen voor elkaar. Mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn!
 
 
Geronimo Stilton - 02. Een noodkreet uit Transmuizanië
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Midden in de nacht gaat de telefoon.
‘Halloooo???? Geronimooo???’
‘Klem, ben jij het?’ vraag ik. ‘Waar zit je?’
‘Trans… muizaaanië… kasteeeel… graaaaf… Mausch… kom onmiddellijk…’

Dit kan maar één ding betekenen: Klem is in gevaar, door vampiers gekidnapt en opgesloten in een spookkasteel!
Ik bel mijn zus Thea, die vindt dat we on-mid-del-lijk in actie moeten komen. We vertrekken naar het ijskoude en onherbergzame Transmuizanië. Daar vinden we het kasteel, maar we ontdekken nog veel meer…
 
Geronimo Stilton - 03. De piraten van de Zilveren Kattenklauw
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Mijn uitgeverij heeft de gouden gids van Rokford verkeerd gedrukt, alle adressen zijn door elkaar gegooid: als je een koerier wilt bellen, krijg je de gevangenis en als je een pizza bestelt komt er een ambulance voorrijden… Om de woede van de knagers in Rokford te ontlopen, ga ik in op een wild plan van Klem. Hij wil op zoek naar een zilveren eiland, midden in de Klauwige Archipel. Ik vertrek met Klem, Thea en Benjamin in een heteluchtballon op zoek naar dat mysterieuze eiland. Maar als we op het eiland terechtkomen, blijkt het een piratenschip te zijn…
 
 
Geronimo Stilton - 04. Het geheimzinnige geschrift van Nostradamuis
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Op de Ratfurter Boekenbeurs krijg ik een heel oud geschrift onder ogen van de beroemde wetenschapper en astroloog, Nostradamuis, de ziener van wat de toekomst verbergt. Mijn uitgeversneus ruikt hier onmiddellijk een bestseller. Ik probeer het manuscript uit handen te houden van mijn grootste concurrent en aartsvijand, Ratja Ratmuis, uitgeefster van De Rioolrat.
Maar dan is het manuscript verdwenen…
Pinky Punk, mij assistente, gaat op onderzoek uit en komt erachter dat het document gestolen is door, je raadt het al… mijn aartsvijand!
 
Geronimo Stilton - 05. Het mysterie van de gezonken schat
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Mijn tante ontdekte een dagboek tussen allerlei documenten van haar spoorloos verdwenen man. Daarin schrijft hij over zijn zoektocht naar een schat. Dit was echt een spannende vondst! Tante Lilly besluit samen met ons, al haar neefjes en nichtjes dezelfde reis te maken. We vinden een gezonken schip, een schat, een stelletje schurken en nog veel meer!
 
 
Geronimo Stilton - 06. Het raadsel van de Kaaspiramide
Verkoopprijs:
 € 9,95
  De oprichter van De Wakkere Muis, mijn opa Wilhelmus Wervelwind, stormt de redactie binnen en zet binnen enkele minuten de boel op zijn kop. Alles moet anders (vooral goedkoper) en voor mij heeft hij een speciale opdracht... Ik moet naar Egypte om het raadsel van de Kaaspiramide op te lossen! Een bijna onmogelijke missie, zeker als je op de allergoedkoopste manier moet reizen want opa houdt niet van geldverspilling.
 
Geronimo Stilton - 07. Bungelend aan een staartje
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Op een dag krijg ik een merkwaardig telefoontje van mijn vriend, de uitvinder professor Volt. 'Breng mijn dagboek naar het Himalaya-gebergte… de yeti… levensgevaar!'
Hmm, wat heeft dit te betekenen? Samen met mijn zus Thea, mijn neef Klem en mijn lievelingsneefje Benjamin ga ik op zoek naar de professor. Als ik uiteindelijk mijn vriend vind, doe ik een belangrijke ontdekking!
 
 
Geronimo Stilton - 08. De familie Duistermuis
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Op een dag sleept Duifje Duistermuis, die een oogje op me heeft, me mee naar haar familie in het Schedelslot. Niets is daar normaal! Bij de ingang staat een vleesetende plant, in de slotgracht woont een veelvraat, Het Ding, en zelfs de aardbeien happen wild in het rond. Ook naar de wc gaan is een avontuur, want de toiletpot leeft en dreigt me zelfs op te slokken! Ja, echt!
 
Geronimo Stilton - 09. Echte muizenliefde is als kaas……..
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Stel je voor: het is een winterse dag op Muizeneiland en ik ben druk aan het werk. Zegt Thea ineens tegen mij dat de hele familie vindt dat ik aan vakantie toe ben. Een cruise naar de Stille Muiszee, bijvoorbeeld. Nou, dan moet je weten dat ik reizen haat, maar alles blijkt al geregeld te zijn. Op het schip ontmoet ik Manuela Zoetelief, dochter van een rijke zakenman. Manuela is op zoek naar een man en ze wordt op slag verliefd. Op mij! Help, hoe red ik me hieruit?
 
 
Geronimo Stilton - 10. Eén plus één is één teveel
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Niet te geloven! Ik blijk ineens voor een kapitaal aan kaas te hebben gekocht, vrienden te hebben beledigd en zelfs mijn eigen kantoor cadeau te hebben gegeven aan mijn grootste concurrent... Ratja Ratmuis. Wat er aan de hand is? Er loopt een dubbelganger van mij rond in Rokford en geloof me: één plus één is één teveel. Lees snel dit boek, want dit kan alleen mij overkomen!
 
Geronimo Stilton - 11. De glimlach van Lisa
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Klem heeft een primeur voor mijn krant De Wakkere Muis. Een vriend wist hem te vertellen dat het bekendste schilderij van Leo V. een raadsel en elf geheime codes bevat. Natuurlijk gaan Thea, Klem, Benjamin en ik op onderzoek uit. En zo deed ik dus op Het Plein van de Zingende Steen een wel heel bijzondere ontdekking. Houd je net als ik van raadsels? Dan is dit echt een boek voor jou!
 
 
Geronimo Stilton - 12. Knagers in het Donkere Woud
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Oké, ik geef het toe: ik ben een angstmuis. Ik ben overal bang voor: de tandarts, het donker, kleine ruimtes; ik durf niet te vliegen, heb hoogtevrees… ga zo maar door! Mijn familie vindt dat ik mijn angsten moet overwinnen. Samen met dokter Zielknager hebben ze een plan bedacht. Ik word in de val gelokt en moet op overlevingscursus. Samen met vier andere bange knagers en cursusleidster Velijntje Venijn ga ik het Donkere Woud in. Wat ons daar allemaal te wachten staat…
 
Geronimo Stilton - 13. Kaas op wielen
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Wilhelmus Wervelwind, mijn opa, besluit een reisgids uit te geven over Muisbekistan. Mijn hele familie, inclusief de huishoudster van mijn opa, gaat met de gi-ga-gantische camper op weg. Als we eindelijk op de plaats van bestemming aankomen, blijkt Muisbekistan zo’n oersaai land dat niemand er ooit op vakantie naartoe zou willen gaan. Behalve mijn familie natuurlijk. Maar net als we willen vertrekken, doen we een verrassende ontdekking…
 
 
Geronimo Stilton - 14. Vlinders in je buik
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Gi-ga-geitenkaas, ik word vreselijk verliefd op de charmante gravin Alice de la Morette. Helaas, zij ziet me niet staan. Ik word gek van liefdesverdriet! Ter afleiding nemen Thea en Klem me mee op zoek naar Het Achtste Wereldwonder: de onontdekte Kaasvlindervallei. In dit avontuur speelt mijn neefje Benjamin ook weer een hoofdrol. Eén ding is zeker: Alice vond mij na afloop een stuk interessanter!
 
Geronimo Stilton - 15. Het is Kerstmis, Geronimo!
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Ik had een feestelijk kerstdiner georganiseerd voor al mijn vrienden en familie en er kwam helemaal niets van terecht. Hoe meer ik probeerde de kerstgedachte hoog te houden, hoe hoger de problemen zich opstapelden. Ik belandde in het ziekenhuis, mijn appartement vloog in brand, alles ging mis. Wat zeg je? Ik overdrijf? Hoe kom je erbij, dat doe ik nooit! Lees dit boek en dan weet je dat er geen woord van gelogen is!
 
 
Geronimo Stilton - 16. Het oog van de smaragd
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Mijn zus Thea heeft een schatkaart gevonden. Ze weet me over te halen met haar mee te gaan, op zoek naar de schat: het oog van smaragd.
Samen met mijn neef Klem huren we een schip en gaan op weg. Uiteindelijk bereiken we het eiland. We volgen de aanwijzingen op de kaart en komen natuurlijk in allerlei benarde situaties terecht. En de schat? Die blijkt niet te zijn wat we dachten…
 
Geronimo Stilton - 17. Het spook van de metro
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Er was al een tijdje iets raars aan de hand bij de haltes en in de gangen van de metro. Meerdere malen waren reizigers geschrokken van de schaduw van een enorme kat. Ook waren er heel lange kattenharen en enorme pootafdrukken bij diverse metrostations ontdekt. En toen ik zelf laatst op de metro stond te wachten, klonk er een ijzingwekkend MIAUW. De ergste geruchten deden de ronde: zou er een gi-ga-gantische kat onder de grond wonen?
 
 
Geronimo Stilton - 18. De voetbalkampioen
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Ook al sta ik bekend als een intellectuele muis en ben ik niet wat je noemt ‘sportief’, toch ga ik gi-ga-los bij een voetbalwedstrijd. Zeker als mijn favoriete club speelt. Ik zing en juich mee met mijn mooiste badkamerstem! Winnen is natuurlijk fantastisch, maar regels zijn regels. Ik hou niet van pootje lichten, maar mijn grootste concurrente Ratja Ratmuis wel! De cup was door haar toedoen bijna aan onze snuit voorbij gegaan…
Met voetbaltips van de gi-ga-knager Tony de Sousa Cruz.
 
Geronimo Stilton - 19. Het kasteel van Maries Kattebas
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Dat weekend zou ik op bezoek gaan bij tante Lilly, Het was mistige avond en natuurlijk reed ik verkeerd en kreeg ik pech met de auto. Er zat niets anders op: ik moest op zoek naar hulp. Ik was vlakbij een oud kasteel dat toebehoorde aan markies Kattebas. Ik ging naar binnen en dat had ik nooit moeten doen… Skeletten en spoken kruisten mijn pad. Gelukkig belde mijn zus Thea op dat moment. Volgens haar was het allemaal verbeelding, zelfs toen ik zeker wist dat ik een mummie was tegengekomen!
 
 
Geronimo Stilton - 20. Prettige vakantie, Stilton?!
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Ik was dringend aan vakantie toe en Klem wist een fantastisch reisbureau (zei hij). Daar wisten ze me te strikken voor een vijf-sterren-de-luxe hotel op een tropisch eiland, met zeezicht, televisie, bubbelbad en ga zo maar door. Na een vreselijke vlucht in een oud rammelend vliegtuig (en je weet: ik haat reizen!) kwam ik eindelijk op die zogenaamd fantastische bestemming aan. Een nachtmerrie was het! Kakkerlakken, luizen, stank en tot overmaat ramp was er een kleine lastpost van een muis die mij het leven zuur maakte.
 
Geronimo Stilton - 22. De geheimzinnige kaasdief
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Op een dag staat er plotseling iemand voor mijn neus die beweert dat wij de familienaam Stilton helemaal niet mogen gebruiken, nou ja! Mijn familie en ik besluiten dit tot op de bodem uit te zoeken en gaan op zoek naar de plaats waar Stilton kaas gemaakt wordt. Daar aangekomen blijkt er een kaasdief actief te zijn, die alle Stilton onder onze snuiten vandaan steelt. Wat is hier aan de hand en waarom is die dief eigenlijk alleen maar in Stiltonkaas geïnteresseerd?
 
 
Geronimo Stilton - 23. Een weekend met een gaatje
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Waarom laat ik toch altijd zo met me sollen? Pinky Punk had me ingeschreven voor een skatewedstrijd, voor een goed doel, dus ik kon geen nee zeggen. Maar ik ben geen sportieve muis! Ik verloor de controle over de skates en werd met een noodgang door de stad gelanceerd… Daarna moest ik ook een berg beklimmen, roeien op een kolkende rivier en bobsleeën! En ik had me zo op een rustig weekend verheugd…
 
Geronimo Stilton - 24. Holloween: lach of ik schiet
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Op een dag in oktober zit ik op kantoor. Niets bijzonders zou je denken. Totdat ik opeens een geest zie rondzweven en een schedel in mijn bureaula vind. Mijn neef Klem is weer eens bezig vanwege Halloween! Brrr!
Op weg naar huis kom ik Thea tegen. Die begint ook al over Halloween. Ze vindt dat ik er een boek over moet schrijven, en snel ook: ik heb 24 uur de tijd! Maar het is me gelukt! Halloween: lach of ik schiet! zit bomvol met recepten en tips om zelf een gi-ga-spectaculair en griezelig Halloweenfeest te kunnen geven!
 
 
Geronimo Stilton - 25. Griezelquiz op leven en dood
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Help, ik krijg concurrentie! Een éénogige rioolrat koopt alle kranten op, zodat iedereen gedwongen wordt zijn roddelblad te lezen. Ook mijn eigen kwaliteitskrant, De Wakkere Muis, dreigt ten onder te gaan. Dat kan ik alleen voorkomen door mee te doen aan een quiz. Een levensgevaarlijke, waarbij ik door een fout antwoord te geven mijn staart zou kunnen verliezen! Maar ik heb geen keus, ik moet de krant redden!
 
Geronimo Stilton - 26. Gi-ga-geietenkaas, ik heb gewonnen
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Mijn neef Klem wint de lotto. Nu is hij ineens een superrijke muis met een privé-helikopter, een gi-ga-groot huis en een jacht. Helaas stijgt het hem naar de bol, hij wil niets meer met zijn familie te maken hebben. Maar uiteindelijk maakt al dat geld hem niet gelukkig! Trouwens, echt geluk is onbetaalbaar. Maar je kan altijd een kansje wagen...
 
 
Geronimo Stilton - 27. Een muizenissige vakantie
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Iedereen is zijn vakantie aan het plannen en ik besluit om mezelf ook eens te trakteren op een paar weekjes weg. Maar er gaat van alles mis en ik mis mijn vlucht. Er is alleen nog plaats in een slecht hotel, waar ik een kamer moet delen met Pinky Punk! Gelukkig doe ik met Pinky en haar vriendjes veel leuke spelletjes zodat het toch nog een mooie vakantie wordt. Die spelletjes staan ook in dit boek, dus jij hoeft je geen moment te vervelen. En dan heb ik het nog niet over het memory-spel dat ik in dit boek heb gestopt…
 
Geronimo Stilton - 28. Welkom op kasteel Vrekkenstein
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Zoals jullie weten ben ik een genereuze muis. En ik wou dat ik kon zeggen dat dat voor mijn hele familie gold, maar helaas…
Nog niet zo lang geleden werden wij uitgenodigd voor het huwelijk van mijn neef Jongste Telg op kasteel Vrekkenstein. Met z’n vieren gingen we er naar toe. Nog nooit heb je zo’n aftandse bende gezien of zulke gierigaards ontmoet. Op de bedden lagen geen matrassen we kregen een gevulde erwt te eten en een gebakken bananenschil. Een vingerhoedje kraanwater om te drinken vond mijn oom genoeg.
 
 
Geronimo Stilton - 29. De rimboe in met Patty Spring
Verkoopprijs:
 € 9,95
  WHAM! Ineens landde ze in mijn kantoor: de onnavolgbare Patty Spring! Een televisieverslaggeefster met een speciale belangstelling voor bedreigde diersoorten en het behoud van de natuur. Met haar spitse verstand had ze me al snel zo gek om met haar en haar broer Dakota op reis te gaan naar het continent Australië. Een hele prestatie, want je weet: ik haat reizen! Maar wat een geweldige reis hebben we gehad! Ik lag in Sydney op het strand, zag het hart van de rode woestijn, ontmoette Aboriginals en leerde van alles over de geschiedenis van dit land.
 
Geronimo Stilton - 30. Vier knagers in het Wilde Westen
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Gi-ga-geitenkaas wat was ik opgewonden toen we (dat zijn Thea, Benjamin, Klem en ik Stilton, Geronimo Stilton) naar Cactus City zouden gaan, midden in het wilde westen van Amerika. Maar zoals altijd was het niet zomaar een nostalgisch tripje. Voordat ik het wist moest ik proberen een driest zwaargewicht van een stier te temmen in een wedstrijd. Maar wat kon ik anders? We moesten Cactus City bevrijden van de Zwarte Schietmuizen. Zal dat gaan lukken?
 
 
Geronimo Stilton - 31. Geheime missie: Olympische Spelen
Verkoopprijs:
 € 12,95
  Gi-ga-geitenkaas, de hele wereld is in rep en roer! Ja, het is bijna zover: de Olympische Spelen. Opa Wervelwind stuurt mij naar Ratfurt om verslag te doen van de Spelen. En niet zomaar een verslag, voor de tv! Piep & ik heb cameravrees! Zodra de camera aan gaat, ben ik totaal van slag en komt er niets meer uit mijn snuit. En tot overmaat van ramp kwam ik Speurneus Teus ook nog tegen. Volgens hem was er iets vreemds aan de hand met de deelnemers en dat moest worden uitgezocht. Ik moest dit mysterie ontrafelen. Speciale editie met Olympische Spelen- encyclopedie van maar liefst 100 pagina's.
 
Geronimo Stilton - 32. Het geheim van Kerstmis
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Kerstmis komt er aan, maar ik ben helemaal niet in de stemming. Ik heb het veel te druk, druk, druk (gi-ga-gantisch, mega-muizenissig druk kan je wel zeggen!). Op de redactie van De Wakkere Muis jaag ik iedereen op. Er moet gewerkt worden! Ik lijk Opa Wervelwind wel… Zo zit ik op een avond nog laat achter mijn bureau. Ik hoor gerommel in de schoorsteen. Wat is dat nu weer? Opeens stort er een elf naar beneden. Die komt regelrecht bij de Kerstman vandaan met een boodschap voor mij. De Kerstman wil dat ik alles uit mijn poten laat vallen en ONMIDDELLIJK naar de Noordpool vertrek.
 
 
Geronimo Stilton - 34. Ik ben geen supermuis
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Op een zaterdag kom ik vast te zitten in de lift en ik raak natuurlijk helemaal in paniek. Zo erg, dat ik er pas na een slapeloze nacht in de lift aan denk om mijn mobieltje te pakken en om hulp te vragen. Ik bel mijn vriend Hyena, een echte supermuis, en die komt mij gelukkig meteen helpen. Maar daarmee is dit verhaal nog niet afgelopen, want Hyena vindt dat ik maar eens moet leren om wat minder snel in paniek te raken en daarom sleept hij mij -tegen mijn zin!- mee op een vreselijke overlevingstocht. Eerst door de woestijn, dan naar de Noordpool, vervolgens door de jungle en ten slotte in een donkere grot.
 
Geronimo Stilton - 35. Geheim agent Nul Nul K
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Ik werd maar achtervolgd door een vreemd uitziende knager. Hij droeg een smoking en een zwarte zonnebril. Vreemd. Wie was die muis toch? Op een gegeven moment hield ik het niet langer. Ik stormde de trap af, deed de deur open en piepte met trillende snorharen: Wie ben jij?
Je moet dit boek lezen om daarachter te komen, maar ik kan je wel vertellen dat ik hem bitter hard nodig bleek te hebben toen de eigendomspapieren van De Wakkere Muis zoekraakten…
 
 
Geronimo Stilton - 36. Een diefstal om van te smullen
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Een dinertje met Patty Spring… daarvoor trek ik alles uit de kast: mijn beste pak, een super auto en een geweldig restaurant. Helaas gooit Speurneus Teus roet in het eten, door mij maar lastig te blijven vallen over een beroemd schilderij: De triomf van de Tiramisu. Hierdoor kom ik te laat op mijn afspraak met Patty en loopt alles in de soep. Niet dat Teus zich daar iets van aantrekt. Het schilderij blijkt vermist te zijn en we moeten het vinden! Als hij dat nou meteen had gezegd…
 
Geronimo Stilton - 37. Red de witte walvis!
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Het is een snikhete dag midden in de zomer en het lukt me totaal niet om me te concentreren op mijn werk… Plotseling komt Patty Spring mijn kantoor binnenlopen met de vraag of ik zin heb om met haar mee op reis te gaan. Ik kan mijn oren niet geloven! Een romantische vakantie met mijn vriendin Patty… daar zeg ik geen nee tegen. Maar helaas, we zijn nog niet aangekomen op onze bestemming of we raken al in de meest ongelooflijke situaties verzeild… Lees alles over onze avonturen met de witte walvis in dit boek!
 
 
Geronimo Stilton - 38. De indiaan met het gouden hart
Verkoopprijs:
 € 9,95
  In mijn dromen beleef ik soms allerlei spannende avonturen. Heb jij dat ook wel eens? Laatst droomde ik dat ik bij de hoofdman van een indianenstam belandde. Midden tussen de bizons en de wigwams. Maar er is iets vreemds aan de hand: de plek wordt geteisterd door een verbazingwekkende droogte. Bovendien is er sprake van een geheimzinnige verdwijning. Hoe deze gi-ga-spannende droom afloopt, lees je in dit boek. Sluit je ogen en droom mee!

LET OP: Verschijnt mei 2010!
 
Geronimo Stilton - 40. De roof van de gi-ga-diamant
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Agent Nul Nul K en Geronimo ontmoeten elkaar opnieuwe in dit verhaal!
Opa Wervelwind wil dat Geronimo hem vergezelt naar een golfwedstrijd, waar Geronimo natuurlijk helemaal geen zin in heeft.
Maar ja, wat opa zegt gebeurt en dus zit er niets anders op. De hoofdprijs van de wedstrijd is een supercup van onschatbare waarde.
Ondertussen ontvangt Geronimo allerlei berichtjes van Karel Kappa dat hij hem dringend moet spreken.
Wat zou er aan de poot zijn?
 
 
Geronimo Stilton - 41. Oei, oei, ik zit in de knoei!
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Geronimo heeft een prachtig chalet gehuurd op de Stinkende Berg, waar een van de mooiste skipistes van Muizeneiland ligt. En de hele familie Stilton gaat mee skiën! Het is er natuurlijk koud, maar Geronimo heeft zich goed ingepakt: een wollen hemd, een wollen onderbroek, een wollen coltrui, een skibroek, een windjack, een wollen muts en wollen wanten. Er kan dus niks meer misgaan! Of toch wel???
Helaas, zijn geluk duurt niet lang: er knalt bij de skilift opeens een skiër die met niets of niemand rekening houdt, keihard tegen hem op.
 
Geronimo Stilton - 42. De ontdekking van de superparel
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Als Patty naar het beroemde Roverseiland moet om een documentaire te maken, besluit ze Geronimo mee te vragen. Ze heeft zelfs alvast een duikcursus voor hem geregeld! Geronimo heeft een ontzettende hekel aan reizen, hij haat zand en hij heeft al helemaal niks met zwemmen! Maar ja, het idee dat hij een hele week met Patty kan doorbrengen is genoeg om meteen ja te zeggen! En wie had er ooit kunnen bedenken dat ze ook nog eens een van de allermooiste parels uit de zee zouden opduiken? Maar helaas zitten er ook knagers met minder goede bedoelingen achter die parel aan …
 
 
Geronimo Stilton - 43-44. Wie heeft Schrokopje ontvoerd? / Dertien spoken voor Duifje Duistermuis
Verkoopprijs:
 € 14,95
  Dubbeldik omkeerboek met twee spannende verhalen over Geronimo en zijn gi-ga-griezelige vriendin Duifje Duistermuis
 
Geronimo Stilton - De betoverde poort
Verkoopprijs:
 € 17,95
  In dit tweede deel uit de 5-delige fantasy-reeks De kronieken van Fantasia, volgen we opnieuw de avonturen van de jonge Boself Saturno en zijn onafscheidelijke metgezellen Regulus en Spica en de tovenaar Stellarius. Samen gaan ze op zoek naar het oude Kabouterrijk, en onderweg zullen ze talloze nieuwe gevaren moeten trotseren. Ze hebben maar één doel: de Zwarte Koningin verslaan en het Kaboutervolk bevrijden van de tirannie van het Duistere Leger! Na het Kabouterrijk zullen nog vele rijken bevrijd moeten worden. Alleen zo kan de vrede in Fantasia hersteld worden …
 
 
Geronimo Stilton - Fantasia VII
Verkoopprijs:
 € 25,95
  Fantasia wordt bedreigd door een boze tovenaar die na duizend jaar gevangenschap in de Duistere Draaikolk weer op vrije voeten is! Hij zet alles op alles om zeven kostbare talismannen, die hem een ongekende macht kunnen bezorgen, in zijn bezit te krijgen. Feeënkoningin Florina de Fleur aarzelt geen moment en besluit Geronimo opnieuw om hulp te vragen. Geronimo zal duizenden gevaren moeten doorstaan om te voorkomen dat de tovenaar in zijn doortrapte plannetje slaagt! Gelukkig krijgt hij daarbij wel hulp van nieuwe vrienden.
 
Geronimo Stilton - Het boekje over geluk
Verkoopprijs:
 € 7,95
  ‘Wat is geluk?’ vroeg mijn lievelingsneefje Benjamin. Geen makkelijke vraag, maar ik probeer er in dit boekje antwoord op te geven. Gelukkig heb ik hulp gehad van een heleboel bekende mensen, die door de tijd heen iets over geluk hebben gezegd.
Een prachtig cadeauboekje (met een leuk memoryspel!) om jong en oud mee blij te maken.
 
 
Geronimo Stilton - Het boekje over vrede
Verkoopprijs:
 € 7,95
  Mijn neefje Benjamin vroeg mij laatst uit te leggen wat vrede is en waarom er oorlog wordt gevoerd. Dat heb ik geprobeerd, op mijn manier. Met voorbeelden en verhalen. Van mijn verhaal aan Benjamin heb ik een boekje gemaakt. Dus vind je vrede ook belangrijk? Dan moet je dit boek absoluut lezen. Achter in het boek heb ik niet alleen een aantal leuke opdrachten gezet, maar ook een vredesspel met vlaggen van over de hele wereld.
 
Geronimo Stilton - Het Piratenpakket
Verkoopprijs:
 € 29,95
  Drie spannende boeken en een gratis stripboek in één prachtige doos! Alle boeken hebben met piraten, boten en zee te maken. Als je de doos uitvouwt zie je een geheimzinnige schatkaart. Dit gi-ga-geweldige pakket bestaat uit:
Serie: Grote boeken: De grote invasie van Rokford.
Serie: Klassiekers: Schateiland (paperback editie).
Serie: Oscar Tortuga: De schat van kapitein Kwelgeest.
En niet te vergeten een gratis stripboek (welk stripboek is een verrassing).
 
 
Geronimo Stilton - Het verloren Rijk
Verkoopprijs:
 € 17,95
  Het Verloren Rijk is het eerste boek van een nieuwe fantasy-reeks, De Kronieken van Fantasia, waarin avonturen uit verre tijden en landen worden verteld.
Hoofdpersoon is de jonge boself Saturno, de uitverkorene, die als kleine jongen op mysterieuze wijze bij de Sterrenelfen terecht is gekomen. De poort die ooit de verbinding vormde tussen de Boselfen en de Sterrenelfen is door een Duistere Macht voor altijd gesloten en Saturno is degene die deze Duistere Macht moet proberen te verslaan.
 
Geronimo Stilton - Het ware verhaal over Geronimo Stilton
Verkoopprijs:
 € 12,95
  Alles wat je ooit wilde weten over de beroemdste muis van Muizeneiland kan je hier vinden. Geronimo’s geheimste geheimen: waar hij woont, zijn lievelingswinkels, zijn favoriete boeken, wat hij doet in zijn vrije tijd en nog veel meer…
Ben je er klaar voor?
Wacht dan niet langer en bemachtig een exemplaar van deze weergaloze bestseller!
 
 
Geronimo Stilton - Knaag gezond, Geronimo!
Verkoopprijs:
 € 6,95
  Op een ochtend in september kleedde ik me aan om naar kantoor te gaan, maar ik kreeg mijn overhemdknoopjes niet dicht… eh, moest ik misschien iets aan de lijn gaan doen? Mijn neefje Benjamin had een tip: ‘Morgen komt iemand bij ons op school vertellen over gezond knagen. Ze heet Balansja Streefgewicht. Kom morgen ook luisteren!’ Juf Streefgewicht vertelde ons alles over eten, maar ook over ons lichaam en hoe dat omgaat met de dingen die wij eten. Ze vertelde ons over vitaminen en calorieën. Vanaf die dag knaag ik volgens de adviezen van Balansja.
 
Geronimo Stilton - Knutselen met Geronimo & co
Verkoopprijs:
 € 15,95
  Een boek vol knutselideeën om je eigen Stiltonwereld te creëren.
Stap voor stap wordt uitgelegd wat je moet doen.

Met Klem knutsel je een overhemd, dat eigenlijk een pennenhouder is!
Met Thea maak je je eigen fototoestel.
Met Geronimo bouw je kasteel Vrekkenstein.
Met Benjamin ontwerp je je eigen mousepad.
Zo zijn er 16 gi-ga-geweldige projecten voor de echte knutselliefhebber!

Nieuw!
 
 
Geronimo Stilton - Koken met Geronimo Stilton
Verkoopprijs:
 € 15,95
  Jullie hebben vast wel gemerkt dat Klem niet de enige is die van lekker eten houdt. Mij kun je ook wakker maken voor een overheerlijk, romig, pittig en vooral kazig hapje. In al mijn boeken komt wel iets met eten voor en soms ook een recept. Daarom hebben we maar eens een receptenboek gemaakt met heerlijke gerechten om te van te watertanden. Ga snel zelf de keuken in en word de nieuwe Raf Violi!
 
Geronimo Stilton - Nr 2. - Het geheim van de sfinx (strip)
Verkoopprijs:
 € 7,95
  Professor Volt roept opnieuw onze hulp in omdat de piratenkatten weer bezig zijn. Dit keer hebben ze hun zinnen gezet op de beroemde Sfinx van Egypte. Ze reizen terug in de tijd om de farao die de Sfinx liet bouwen zo ver krijgen dat hij hem een kattenkop geeft! Stel je voor, een kattenkop! Als het nou nog een nobele muizensnuit was…
Maar rommelen met de geschiedenis gaat zomaar niet. Gelukkig weten we die katten bijtijds te ontmaskeren.
 
 
Geronimo Stilton - Nr 3. - Ontvoering in het Colosseum (strip)
Verkoopprijs:
 € 7,95
  Het lijkt de piratenkatten een goed idee als het beroemde Colosseum in Rome de geschiedenis ingaat als Amfitheater Kattenklauw. Om dat voor elkaar te krijgen beramen ze een nep ontvoering van de Romeinse keizer Titus. Ze hopen dat, als zij de keizer redden van de zogenaamde ontvoering, hij het Colosseum zal vernoemen naar Kattenklauw III. Uit dankbaarheid!
We zullen een list moeten verzinnen om dat te voorkomen. Zelfs Speurneus Teus schiet ons te hulp!
 
Geronimo Stilton - Nr 4. - Op pad met Marco Polo (strip)
Verkoopprijs:
 € 7,95
  Heb je weleens van Marco Polo gehoord? Hij was een beroemde ontdekkingsreiziger uit Venetië, al in de 13e eeuw! Zo belandde hij in China, waar hij een aantal jaren verbleef. Op doorreis van en naar China kwam hij op allerlei plekken in het Middenoosten en Azië terecht waar de mensen in Europa toen nog niets over wisten. Al zijn avonturen tekende hij op in zijn dagboek en het is nu net dat dagboek dat de piratenkatten in handen willen krijgen. Uiteraard om te doen alsof zij het zelf hebben geschreven en meegemaakt. Op die manier denken ze voor eeuwig beroemd te zullen worden, net als Marco Polo.
 
 
Geronimo Stilton - Nr 5. - Terug naar de ijstijd (strip)
Verkoopprijs:
 € 7,95
  Zoals jullie weten proberen de kattenpiraten altijd met de geschiedenis te knoeien. Maar dit keer gaat er iets mis; in plaats van in Parijs terecht te komen, ten tijde van de ingebruikneming van De Eiffeltoren, belanden ze in de IJstijd! Er zit niets anders op dan hen te volgen en zo staan we binnen de kortste keren oog in oog met gi-ga-gantische mammoeten, sabeltandtijgers en andere IJstijdbewoners. Bovendien waart er een enorm monster over het ijs dat de holbewoners de stuipen op het lijf jaagt (en ons ook!)…
 
Geronimo Stilton - Tussen gaap en slaap
Verkoopprijs:
 € 17,95
  Eindelijk is er een Stilton boek voor de kleinere fans.
Mijn neefje Benjamin vindt het heerlijk om voorgelezen te worden. Op een dag had hij het geweldige idee om een pyjamafeestje te organiseren. Bij mij thuis!!! Mijn huiskamer zat vol met 15 kleine knagertjes, die voor het slapen gaan een verhaaltje wilden horen. Eén verhaaltje werden er twee, en toen drie, vier… Ik raakte de tel kwijt, maar ze staan allemaal in dit prachtige boek, waarin wel 85 korte voorleesverhaaltjes uit heel veel verschillende landen zijn opgenomen.
 
 
Giga boeken - Geronimo Stilton - De avonturen van Odysseus
Verkoopprijs:
 € 19,95
  Het was een dag als alle andere toen Benjamin, mijn lievelingsneefje, me opeens vroeg: ‘Oom Geronimo, wie is Odysseus?’
Ik kon mijn oren niet geloven... Benjamin was nieuwsgierig naar Odysseus, mijn lievelingsheld en de hoofdrolspeler in een heel oude, Griekse sage boordevol spannende avonturen, waarvan je snorharen overeind gaan staan!
Hierdoor kreeg ik een muizenissig idee: waarom zou ik jullie niet allemaal het ongelooflijke verhaal van Odysseus vertellen?
 
Giga Boeken - Geronimo Stilton - De grote invasie van Rokford
Verkoopprijs:
 € 24,95
  Op een dag, als ik niets vermoedend loop te dromen over Patty Spring en Benjamin op school les krijgt over de Grote Invasie van de Piratenkatten in 1207, gebeurt er iets verschrikkelijks: “KATTEN IN ZICHT!!!” Aan de horizon doemt een gi-ga-gantische vloot op. 9 galjoenen, 3 kruisers, 25 gepantserde motorboten, 3 onderzeeërs, 44 gevechtsrubberboten, 81 waterfietsen en 113 surfplanken, allemaal barstensvol met tot de tanden gewapende Piratenkatten, stomen op naar de haven van Rokford. Keizer Kattenklauw III is van plan om af te maken wat zijn voorouders niet is gelukt: de verovering van Muizeneiland.
 
 
Giga Boeken - Geronimo Stilton - Fantasia
Verkoopprijs:
 € 25,95
  Dromen jullie nooit over reizen in het fantastische Fantasia?
Zeemeerminnen, aardmannetjes, heksen en feeën ontmoeten… Maar ook reuzen, trollen en weerwolven… Of een ritje maken op de rug van een regenboogdraak?
Zullen we samen naar Fantasia gaan?
Ga maar zitten en hou je goed vast!
We vertrekken!
Dit boek heeft maar liefst 8 ‘kras-en-ruik’ pagina’s, van rozengeur tot zweetvoeten. Durf jij aan de voeten van een trol te ruiken?
Met 8 kras-en-ruik pagina’s.
 
Giga Boeken - Geronimo Stilton - Fantasia II, Speurtocht naar het Geluk
Verkoopprijs:
 € 25,95
  Florina, de feeënkoningin, roept opnieuw mijn hulp in. Ik moet van haar op zoek gaan naar het Hart van Geluk. Samen met de regenboogdraak en nieuwe leden van de Fantasia Club beleven we de ijzingwekkendste avonturen. Bij de Orken weet ik maar net op tijd het vege lijf te redden en de gemene heks Strega kruist ook weer mijn pad. We bezoeken de schatkamer in Luilekkerland. Ik speel een spannend partijtje schaak met Koning Pretletter van Het Speelgoedparadijs. In Fantasia II vind je allerlei spelletjes en heerlijke recepten die we van onze reis hebben meegenomen. Met kras-en-ruik pagina's.
 
 
Giga Boeken - Geronimo Stilton - Fantasia IV, Het drakenei
Verkoopprijs:
 € 25,95
  Op een nacht in de herfst komen Prulletje Prulschrijver en de Regenboogdraak me opnieuw halen voor een reis naar Fantasia. Dit keer heeft Alys, de prinses van de zilveren draken me nodig. Het laatste drakenei is gestolen en nu dreigen de draken in Fantasia uit te sterven!Natuurlijk moet ik in actie komen! Dit gi-ga-geweldige nieuwe avontuur in Fantasia voert me langs de betoverde tuin van de Zeven Zusters, maar ook langs de gevaren van het Trollenrijk.
Achterin het boek vind je heel veel informatie over draken. Als je die allemaal gelezen hebt, mag je jezelf een echter drakoloog noemen.
 
Giga Boeken - Geronimo Stilton - Fantasia V
Verkoopprijs:
 € 25,95
  Het mythische rijk verkeert opnieuw in gevaar, en Geronimo moet tot het uiterste gaan om het van de ondergang te redden! De Vuurspuwer is ontwaakt en deze veroorzaakt met zijn aardschokken diepe kloven in heel Fantasia. Bomen zijn omgevallen, struiken en pollen uitgerukt, overstroomde riviertjes hebben bossen en weiden onder water gezet en het elfde bos, het oude hart van het Rijk van de Elfen, lijkt in kleine stukjes gereten door enorme kloven en ravijnen! En alsof dit allemaal nog niet erg genoeg is, is Gaja, de fee van de Aarde en de zus van Florina, ook nog eens ontvoerd!
 
 
Giga Boeken - Geronimo Stilton - Fantasia VI
Verkoopprijs:
 € 25,95
  Fantasia verkeert opnieuw in gevaar! Dit keer is het de koningin der heksenkoninginnen, Kuruvinda, die de vrede in het rijk bedreigt. Deze gi-ga-gruwel is de bewaakster van een machtige edelsteen met magische krachten: de Vuurrobijn.
 
Giga Boeken - Geronimo Stilton - Reis door de tijd 2
Verkoopprijs:
 € 24,95
  Heb je nog geen zin om naar huis te gaan? Waarom zou je? Je kan meteen met me mee op een volgende tijdreis. Professor Volt heeft een nieuwe tijdmachine gebouwd. Dit keer gaan we op bezoek bij de Romeinen, de Maya’s en de Zonnekoning.
In het oude Rome moet ik een strijdwagenrace zien te winnen met twee aftandse paarden en een gammele strijdwagen. Omdat we de arme slaaf Marcus willen bevrijden. Of het lukt moet je zelf lezen en terwijl je dat doet steek je van alles over Rome op en leer je zelfs een beetje latijn. En ondertussen moeten we ook nog een muizinnetje redden.
 
 
Giga Boeken - Geronimo Stilton - Reis door de tijd 3
Verkoopprijs:
 € 24,95
  De derde reis door de tijd begint als professor Volt aan Geronimo vraagt om naar zijn geheime laboratorium te komen, zodat hij zijn allergrootste uitvinding ooit kan laten zien: de poort van tijd en ruimte! Je hoeft er maar doorheen te stappen en je bevindt je al op de plaats van bestemming.
Ga mee op bezoek bij de mammoeten, ontmoet de grote filosofen uit het oude Griekenland en geniale figuren uit de tijd van Leonardo da Vinci. Muizenissig spannende avonturen wachten op je! Een boek vol interessante weetjes over de geschiedenis en met een spel waarin je zelf tijdreiziger kunt worden.
 
Giga Boeken - Geronimo Stilton - Schimmen in het schedelslot
Verkoopprijs:
 € 24,95
  Op een mistige, donkere avond in november krijg ik bericht van mijn vrienden, de familie Duistermuis: of ik rattenrap naar het Schedelslot kan komen. Wat zou er aan de poot zijn? Als ik er eindelijk ben wacht me een minder prettige verrassing, want het slot is helemaal verlaten. Geen spoor van de Duistermuizen! Ik begin me ongerust te maken, waar kunnen ze zijn? Wat ik wel tegenkom in het stikdonkere kasteel zijn spoken, schaduwen, schimmen, mummies, schorpioenen, spinnen en de butler Kraaloog Kraaienpoot.Waarom, waarom moet dit mij overkomen? Ik, die voor alles, maar dan ook alles, bang ben.
 
 
Joe Carrot - 1. Eén minuut voor middernacht
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Hij heeft koppie-koppie, hij is dapper, hij is detective, hij is familieziek, hij is JOE CARROT!
De enige echte! En dit is zijn eerste boek…
In dit verhaal krijgt onze held te maken met de heks Wrevelina. Doodsbenauwde konijnen menen haar in de buurt van de Vallei der Rillingen op een bezemsteel te zien rondvliegen, steeds om één minuut voor middernacht. Ze maakt angstaanjagende geluiden, laat akkers onderlopen en vuurballen aan de horizon verschijnen. Joe Carrot gaat op onderzoek uit want hij gelooft er geen snars van. Heksen bestaan niet! Of wel?
 
Joe Carrot - 2. De vuurpijl
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Op een ochtend krijgt Joe Carrot belangrijk bezoek. Niemand minder dan Timmy Turbo, de aller-beroemdste formule-1 rijder van de hele archipel, geeft Joe de opdracht om op zijn raceauto, de Vuurpijl, te passen. Daar zijn de laatste tijd wat rare mankementen aan, die niet te verklaren zijn en Timmy vermoed kwade opzet. Grote kroten! Dat is nog eens een super opdracht! Lukt het Joe Carrot om de boef te vinden die de Vuurpijl onklaar maakt? Dat kan je lezen in dit spannende tweede deel van de serie, waarin je ook nog eens van alles over formule-1 racen te weten komt!
 
 
Joe Carrot - 3. De ongrijpbare rode klauw
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Op een mooie dag geeft Jo, de vrouw van Joe Carrot, zich op voor de beroemde wielerwedstrijd Tour de Lancarotte. En Joe en de kinderen gaan haar aanmoedigen!
Maar al snel blijkt er iets niet in de haak te zijn als iemand ’s avonds probeert de Carrotbike van Jo te stelen! Grote kroten, de geheimzinnige fietsendief moet wel één van de deelnemers aan de Tour zijn, maar waarom heeft hij het juist op Jo’s fiets voorzien?
 
Joe Carrot - 4. Het duistere huis
Verkoopprijs:
 € 13,95
  Een vreselijk verhaal in Knijnopolis! Welk geheim heeft Jeff Baffins, de meest geliefde schrijver onder de konijnen, te verbergen? En hoe chanteert de mysterieuze Mister One hem? Er is er maar één die dit mysterie op kan lossen, een detective met een uitzonderlijk fijne neus: Joe Carrot!
 
 
Klassiekers - Geronimo Stilton - De drie muiskertiers
Verkoopprijs:
 € 12,95
  De drie muisketiers is het spannende verhaal (geschreven door Alexandre Dumas) over de jonge D’Artagnan die graag een echte muisketier wil worden. De muisketiers zijn de speciale soldaten van de Franse koning Lodewijk XIII. Tijdens zijn opleiding tot muisketier sluit D’Artganan vriendschap voor het leven met drie andere muisketiers: Porthos, Athos en Aramis. De muisketiers hebben een strijdkreet die wereldberoemd is geworden: Eén voor allen, allen voor één!
Samen vechten ze tegen de troepen van kardinaal Richelieu die, achter de rug van de Franse koning om, probeert een oorlog met Engeland uit te lokken.
 
Klassiekers - Geronimo Stilton - De reis om de wereld in 80 dagen
Verkoopprijs:
 € 12,95
  De reis om de wereld in 80 dagen (geschreven door Jules Verne) is een geweldig avontuur dat begint in Londen. Daar wedt Phileas Fogg, een gentlemuis, met zijn beste vrienden dat hij in 80 dagen om de wereld kan reizen. Het verhaal speelt in 1872, dus er bestonden nog geen vliegtuigen en supersnelle treinen! Vandaar dat niemand gelooft dat het hem zal lukken. Phileas gaat op weg met zijn bediende Passepartout. Hij reist naar Egypte, naar India, naar Hong Kong, naar San Francisco en ga zo maar door. Dat doet hij per zeilschip, stoomtrein, olifant en stoomboot.
 
 
Klassiekers - Geronimo Stilton - Heidi
Verkoopprijs:
 € 12,95
  De kleine Heidi is een weesmeisje dat door haar tante wordt opgevoed. Maar als tante Dete in Frankfurt moet gaan werken kan ze Heidi niet meenemen. Daarom woont Heidi bij haar opa in de bergen, waar ze dolgelukkig is. Peter is Heidi’s beste vriendje. Maar op een dag komt tante Dete Heidi halen. Ze moet mee naar Frankfurt als speelkameraadje voor de zieke Klara, de dochter van de rijke familie waar tante Dete voor werkt. Heidi wordt bijna ziek van heimwee naar de bergen, naar opa en naar Peter en zijn geitjes. Zal ze erin slagen om samen met haar nieuwe vriendin Klara terug te keren naar de Alpen?
 
Klassiekers - Geronimo Stilton - Het jungleboek
Verkoopprijs:
 € 12,95
  De jongemuis Mowgli wordt grootgebracht bij een roedel wolven in de jungle van het verre India. Samen met zijn vrienden uit het dierenrijk, de zwarte panter Bagheera, de wijze beer Baloe en de sluwe python Kaa, beleeft hij de spannendste avonturen. Zo wordt hij ontvoerd door de apen, die hem tot hun koning willen benoemen, en moet hij strijden tegen de heer van de jungle, de immense en machtige tijger Shere Khan.
Als Mowgli op een dag terugkeert naar de muizenwereld, wordt hij geadopteerd door de muizin Messua en haar echtgenoot, die denken dat hij hun lang verloren zoon Nathoo is.
 
 
Klassiekers - Geronimo Stilton - Het zwaard in de steen
Verkoopprijs:
 € 12,95
  Het zwaard in de steen is een onderdeel van de beroemde Arthur legenden. Dat zijn oude verhalen over de legendarische koning Arthur en zijn ridders van de ronde tafel. Maar in dit verhaal is Arthur nog helemaal geen koning, maar een onhandige schildknaap. Hij is de zoon van koning Uther Pendragon, een van de koningen van Engeland die aldoor met elkaar in oorlog zijn. Maar de tovenaar Merlijn zorgt ervoor dat Arthur wordt opgevoed als jongste zoon van een onbekende edelman, Hector. Zo kan Arthur veilig opgroeien.
 
Klassiekers - Geronimo Stilton - Onder moeders vleugels
Verkoopprijs:
 € 12,95
  Alles begon met een uitnodiging voor een feestje…
De vier zusjes March: Meg, Jo, Beth en Amy groeien samen met hun moeder op terwijl hun vader vecht in de Amerikaanse burgeroorlog. De familie March heeft niet veel geld, maar de knagerinnen raken dik bevriend met hun rijke buurknager Laurie, en samen met hem beleven ze de belangrijkste periode van hun leven.
In dit boek kom je alles te weten over hun ruzies en verzoeningen, hun dromen en angsten, en kun je lezen hoe ze in een jaar tijd opgroeien en volwassen worden, om uiteindelijk onder moeders vleugels vandaan te komen…
 
 
Klassiekers - Geronimo Stilton - Sandokan De Piraat
Verkoopprijs:
 € 12,95
  Laat de strijd beginnen! De welpen van Mompracem staan klaar om de beroemde piraat Sandokan te volgen tijdens een avontuur vol gevaren en emoties. Samen met zijn trouwe kameraden Yanez, Giro-Batol en Patan vecht Sandokan, beter bekend als de Tijger van Maleisië, voor de vrijheid van zijn eiland, en om het hart van de mooie Marianna te veroveren! Zal de liefde erin slagen om het hart van deze bloeddorstige piraat te verzachten?
 
Klassiekers - Geronimo Stilton - Schateiland
Verkoopprijs:
 € 12,95
  De jonge Jim Hawkins ontdekt bij toeval een kaart van een eilandje waarop ene kapitein Flint, een berucht piraat, een schat heeft begraven. Samen met een paar andere knagers gaat Jim op reis om de schat te zoeken.
Als ze op volle zee zijn, blijkt dat niet alle opvarenden Jim willen helpen. Sterker nog, een deel van de bemanning bestaat uit piraten! Ze stelen de schatkaart, maar bij toeval komt Jim daar gelukkig achter. Jims avontuur lijkt ten einde te komen als hij gevangen wordt genomen, maar dan gebeurt er iets vreemds…
 
 
Klassiekers - Geronimo Stilton - Twintigduizend mijlen onder zee
Verkoopprijs:
 € 12,95
  Als professor Aronnax wordt ingeschakeld bij het oplossen van het mysterie van een reusachtig zeemonster, dat schepen en zeemuizen terroriseert, ontdekt hij het grootste geheim aller tijden: de Nautilus en haar legendarische kapitein Nemo!
Volg de professor op zijn avontuurlijke reis naar de verste uithoeken van de onderwaterwereld, tussen onvoorstelbare wezens en bijzondere schatten, tot in het hart van de geheimzinnige diepte!
Dit boek, een van de beroemdste verhalen van Jules Verne, verscheen voor het eerst in 1870.
 
Oscar Tortuga - 1. Losgeld voor Geronimo
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Op een dag krijgt Oscar Tortuga bezoek van Zijne Majesteit Keizer Kattenklauw III. Hij is de keizer van Katteneiland, de grote leider van de piratenkatten en oerdom. De keizer wil dat Oscar zijn biografie gaat schrijven. Zo mag Oscar aanwezig zijn bij de vergadering van de ‘Grote Raad’. Op de agenda staat één punt: de schatkist is leeg. Maar daar weten ze wel wat op: het ontvoeren van een wereldberoemde muis moet weer goud in het laatje brengen. Welke muis zou dat zijn? Geronimo Stilton! Zo gezegd, zo gedaan, maar Oscar kan het eigenlijk niet over zijn hart verkrijgen dat een collega intellectueel gekidnapt wordt.
 
 
Oscar Tortuga - 2. Wie wint Geronimo?(om op te eten…)
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Na de mislukte ontvoering van Geronimo Stilton door de kattenpiraten, probeert Keizer Kattenklauw III nog steeds om de staatskas te spekken. En hij heeft een geweldig idee! Hij gaat op Katteneiland een mega-spectaculair worsteltoernooi organiseren. De opbrengst van de kaartverkoop zal er voor moeten zorgen dat er weer voldoende goud in kas is. De vier allerbeste kattenworstelaars moet het opnemen tegen een mysterieuze, gemaskerde worstelkampioen: Kapitein Sluwstaart. Voor de winnaar heeft Keizer Kattenklauw een geweldige prijs bedacht. Het allerlekkerste muizenhapje dat er voor een kat bestaat: Geronimo Stilton!
 
Oscar Tortuga - 3. De schat van Kapitein Kwelgeest
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Keizer Kattenklauw III heeft iets nodig om zijn populariteit onder het kattenvolk te vergroten en wat is daarvoor beter dan het vinden van een schat? Oscar Tortuga krijgt daarom de opdracht om voor een schat te zorgen. Wonder boven wonder komt Oscar in zijn bibliotheek de oude schatkaart van kapitein Kwelgeest tegen en Kattenklauw beveelt meteen een schattenjacht. Bovendien laat hij ook de drie juwelenkisten van zijn moeder Ma Trone stelen, in geval er een plan B nodig mocht zijn. Maar Tersilla heeft een eigen, geheim, plan met die kisten, waar de tweeling Glitter en Bitter gelukkig een stokje voor steken.
 
 
Oscar Tortuga - 4. Blijf met je poten van mijn goud af!
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Wanneer een mysterieuze kat een machine die goud kan maken komt presenteren aan Kattenklauw III, de keizer van Katteneiland, is die ervan overtuigd dat hij eindelijk rijk zal worden…
Maar is dat wel echt zo?
Glitter en Bitter komen al snel achter de ware plannen van deze mysterieuze kat en doen hun best om de verschrikkelijke, milieuvervuilende machine te stoppen. Daar bij wordt de keizerlijke tweeling geholpen door een wel heel bijzondere knager… Geronimo Stilton!
 
Thea Stilton - 1. De drakencode
Verkoopprijs:
 € 14,95
  Thea Stilton, de enige en echte zus van Geronimo Stilton! Ik ben verslaggeefster bij De Wakkere Muis, de krant van Muizeneiland. Ik ben gek op reizen en avontuur en vind het fantastisch om mensen uit de hele wereld te leren kennen! Op het Topford College, de kostschool waar ik vroeger zelf op zat & waar ik nu les geef, heb ik vijf superspeciale meisjes leren kennen: Violet, Pamela, Colette, Nicky en Paulina. Zij werden direct heel goede vriendinnen van elkaar en vonden mij zo aardig dat ze hun groepje naar mij hebben genoemd: de Thea Sisters. Ik heb daarom besloten hun avonturen op te schrijven.
 
 
Thea Stilton - 2. De Thea Sisters op avontuur
Verkoopprijs:
 € 14,95
  In het eerste verhaal vertelt professor van Kraken tijdens college over een gezonken fregat. Aan boord bevond zich een diamant van onschatbare waarde het zogenaamde ‘Hart van Jasmijn’. Net na dit college is de professor ineens verdwenen… In het tweede verhaal worden de Thea Sisters door de ouders van Violet uitgenodigd om naar Peking te komen voor de première van een beroemde opera. Violets vader is de dirigent en haar moeder zingt de hoofdrol, maar ook in China belanden ze in een spannend avontuur...
 
Thea Stilton - 3. De sprekende berg
Verkoopprijs:
 € 14,95
  Nicky krijgt een telefoontje van haar oude oppas Naya. Er is iets heel vreemds aan de hand op de ranch in Australië, waar Nicky vandaan komt. Alle schapen verliezen plotseling hun wol. Wat kan er aan de hand zijn? De Thea Sisters aarzelen geen moment en vertrekken naar het prachtige Australië. Daar aangekomen blijkt dat ze op zoek moeten gaan naar een speciale wortel, die het belangrijkste bestanddeel vormt voor een medicijn dat de Aboriginals al eeuwen gebruiken. De Thea Sisters gaan op pad en reizen het hele continent af om de wortel te vinden. Aan het eind van het boek vind je allerlei leuke extraatjes.
 
 
Thea Stilton - 4. De Thea Sisters in Parijs
Verkoopprijs:
 € 14,95
  Na de tentamens van het voorjaar nodigt Colette haar vriendinnen uit voor een vakantie in Parijs.
Al snel komen ze in de Franse hoofdstad voor een raadsel te staan dat om een oplossing vraagt.
Vlak voor een belangrijke modeshow wordt de kledingcollectie van Colette’s vriendin, een jonge modeontwerpster, gestolen.
Waarom? Wie schuilt er achter deze geheimzinnige diefstal?
De Thea Sisters storten zich op het onderzoek…
 
Thea Stilton - 5. De verborgen stad
Verkoopprijs:
 € 14,95
  Paulina moet plotseling naar Peru afreizen om een oude vriend, een archeoloog, te helpen die in gevaar verkeert… en de Thea Sisters laten haar natuurlijk niet alleen gaan. Op hun zoektocht naar de archeoloog, belanden de vijf vriendinnen in het oude Machu Picchu. Onderweg bedwingen ze onbereikbare bergtoppen, een angstaanjagende reuzencondor en een boevenbende waarvan de leden er alles voor over hebben om het geheim van de Verborgen Stad van de Inca’s te bemachtigen.
 
 
Thea Stilton - 6. Het ijzingwekkende geheim
Verkoopprijs:
 € 14,95
  De Thea Sisters zijn uitgenodigd voor een noodvergadering van de Groene Muizen. Dat is een Internationaal Ecologisch Genootschap waar Nicky en Paulina lid van zijn.
Dit keer wordt de conferentie op de speciale locatie Alaska gehouden. De situatie is heel zorgelijk, want de opwarming van de aarde veroorzaakt problemen.
Al snel blijkt dat de locatie geen makkelijke plek is om te bereiken. En al helemaal niet sinds er de laatste tijd allerlei vreemde gebeurtenissen plaatsvinden.
 
Thea Stilton - 7. Het mysterie van de zwarte pop
Verkoopprijs:
 € 14,95
  De Thea Sisters beleven keer op keer spannende avonturen.
Als er op een dag een waardevolle en zeldzame pop wordt gestolen van een rijke verzamelaarster uit Japan, staat de Thea Sisters een wel heel ingewikkelde opdracht te wachten. Terwijl ze proberen de pop terug te vinden en de daders te pakken te krijgen, belanden ze in een mysterie boordevol adembenemende momenten…
Sluit je aan bij de Thea Sisters en help mee om deze mysterieuze verdwijning te ontrafelen!
 
 
Thea Stilton - 8. Schipbreuk in de ruimte
Verkoopprijs:
 € 14,95
  Bereid je voor op een van de meest ongelooflijke avonturen die de Thea Sisters ooit beleefden! Napoleon Smith is een multimiljardair die het eerste vakantiecentrum op de maan heeft gebouwd: Titania! De Thea Sisters zijn de eersten die er heen gaan en ze worden de ruimte in geschoten in een supertechnologisch ruimteschip. Maar eenmaal op de maan ontdekken de knaagsters vreemde zaken en blijkt de “ruimtereis” op een “ruimteschipbreuk” uit te draaien. Iemand is namelijk van plan om het project van Napoleon te saboteren…
 
Thea Stilton - De ijsprinses
Verkoopprijs:
 € 15,95
  Dit is het eerste boek in een nieuwe fantasy-reeks, waarin de avonturen van de Prinsessen van Fantasia worden verteld.

Er was een tijd waarin het Grote Rijk bestond, een enorm gebied aan de uiterste grens van het Fantasiarijk. Een boosaardige tovenaar heerste over het hele rijk, totdat hij werd verslagen door een dappere ridder. De ridder deed alle tovenarij in de ban en verdeelde het rijk in vijf gebieden, die hij toevertrouwde aan zijn dochters: de Prinsessen van het Fantasiarijk.
 
 
Thea Stilton - De koraalprinses
Verkoopprijs:
 € 15,95
  Kalea woont met haar twee broers in paleis Vergeetmeniet op Sterreneiland. Op een dag spoelt er een mysterieuze schipbreukeling aan, die de naam Kaliq Zaba draagt. Vanaf dat moment gebeuren er vreemde dingen op het eiland en wordt een van Kalea’s broers ontvoerd. Hoewel Kalea aanvankelijk geen enkele verdenking jegens de schipbreukeling koestert, verandert dat snel als Kaliq Zaba net zo onverwacht weer is verdwenen als hij kwam. Tegelijkertijd blijkt er iets kostbaars uit het paleis te zijn gestolen …
 
Thea Stilton - Nr 1. - Het geheim van walviseiland (strip)
Verkoopprijs:
 € 7,95
  Eindelijk! Een Thea Stilton stripboek!

Aan het begin van het nieuwe schoolseizoen gebeuren er twee opzienbarende dingen: de wereldberoemde Visje van Vissen, bekend van de Van Vissen cosmetica en haar liefde voor de natuur, komt haar kinderen op Topford afleveren. Tegelijkertijd lijkt een orka de zee rondom Walviseiland onveilig te maken. Een van de vissers raakt in moeilijkheden en de Thea Sisters gaan er natuurlijk achteraan. Al snel blijkt dat Madame Van Vissen een stuk gevaarlijker is dan de orka…