Boeken-tip.nl
BOEKEN-TIP.NL WINKELWAGEN CONTACT
   
 
Bestsellers
Assortiment


Boek niet gevonden? Klik hier.
 
Binnen Nederland geen verzendkosten!


Voor leveringen buiten Nederland, ook buiten de EU, scherpe verzendkosten!
 
Betalen met iDEAL is mogelijk.


   
 
Assortiment: Geronimo Stilton
 
 
 
Geronimo - De prins van Atlantis
Verkoopprijs:
 € 24,95
  Het is vakantie en alle studenten verlaten Walviseiland om iets leuks te gaan doen. Alleen Paulina blijft op school om aan een project te werken. Als ze na een hevige storm een mysterieuze jongen vindt, staat ze voor een raadsel. De schipbreukeling praat in een onbekende taal en blijkt afkomstig uit een ver en wonderbaarlijk rijk.
Dit vraagt om de hulp van de Thea Sisters. Wie kan deze jongen zijn?
Zo begint voor de Thea Sisters een wonderbaarlijk en fantastisch nieuw avontuur...
 
Geronimo Stilton - 31. Geheime missie: Olympische Spelen
Verkoopprijs:
 € 12,95
  Gi-ga-geitenkaas, de hele wereld is in rep en roer! Ja, het is bijna zover: de Olympische Spelen. Opa Wervelwind stuurt mij naar Ratfurt om verslag te doen van de Spelen. En niet zomaar een verslag, voor de tv! Piep & ik heb cameravrees! Zodra de camera aan gaat, ben ik totaal van slag en komt er niets meer uit mijn snuit. En tot overmaat van ramp kwam ik Speurneus Teus ook nog tegen. Volgens hem was er iets vreemds aan de hand met de deelnemers en dat moest worden uitgezocht. Ik moest dit mysterie ontrafelen. Speciale editie met Olympische Spelen- encyclopedie van maar liefst 100 pagina's.
 
 
Geronimo Stilton - 39. Terug naar kasteel vrekkenstein
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Het was een doodgewone middag. Ik wilde net met de redactie van De Wakkere Muis gaan vergaderen toen de telefoon ging. Snel nam ik op. Het was oom Adelmuis die de hele familie uitnodigde om naar Vrekkenstein, het kasteel van de familie Adelmuis, te komen voor een heel bijzondere gebeurtenis. De hele familie? Voor een bijzondere gebeurtenis? Zou het net zo dramatisch worden als ons vorige uitje op kasteel Vrekkenstein (nr 28 Welkom op kasteel Vrekkenstein)? Daar kom je snel genoeg achter als je dit muizenissige, mysterieuze en romantische avontuur leest!
 
Geronimo Stilton - 43-44. Wie heeft Schrokopje ontvoerd? / Dertien spoken voor Duifje Duistermuis
Verkoopprijs:
 € 14,95
  Dubbeldik omkeerboek met twee spannende verhalen over Geronimo en zijn gi-ga-griezelige vriendin Duifje Duistermuis
 
 
Geronimo Stilton - Fantasia VII
Verkoopprijs:
 € 25,95
  Fantasia wordt bedreigd door een boze tovenaar die na duizend jaar gevangenschap in de Duistere Draaikolk weer op vrije voeten is! Hij zet alles op alles om zeven kostbare talismannen, die hem een ongekende macht kunnen bezorgen, in zijn bezit te krijgen. Feeënkoningin Florina de Fleur aarzelt geen moment en besluit Geronimo opnieuw om hulp te vragen. Geronimo zal duizenden gevaren moeten doorstaan om te voorkomen dat de tovenaar in zijn doortrapte plannetje slaagt! Gelukkig krijgt hij daarbij wel hulp van nieuwe vrienden.
 
Geronimo Stilton - Het Piratenpakket
Verkoopprijs:
 € 29,95
  Drie spannende boeken en een gratis stripboek in één prachtige doos! Alle boeken hebben met piraten, boten en zee te maken. Als je de doos uitvouwt zie je een geheimzinnige schatkaart. Dit gi-ga-geweldige pakket bestaat uit:
Serie: Grote boeken: De grote invasie van Rokford.
Serie: Klassiekers: Schateiland (paperback editie).
Serie: Oscar Tortuga: De schat van kapitein Kwelgeest.
En niet te vergeten een gratis stripboek (welk stripboek is een verrassing).
 
 
Geronimo Stilton - Het ware verhaal over Geronimo Stilton
Verkoopprijs:
 € 12,95
  Alles wat je ooit wilde weten over de beroemdste muis van Muizeneiland kan je hier vinden. Geronimo’s geheimste geheimen: waar hij woont, zijn lievelingswinkels, zijn favoriete boeken, wat hij doet in zijn vrije tijd en nog veel meer…
Ben je er klaar voor?
Wacht dan niet langer en bemachtig een exemplaar van deze weergaloze bestseller!
 
Geronimo Stilton - Knutselen met Geronimo & co
Verkoopprijs:
 € 15,95
  Een boek vol knutselideeën om je eigen Stiltonwereld te creëren.
Stap voor stap wordt uitgelegd wat je moet doen.

Met Klem knutsel je een overhemd, dat eigenlijk een pennenhouder is!
Met Thea maak je je eigen fototoestel.
Met Geronimo bouw je kasteel Vrekkenstein.
Met Benjamin ontwerp je je eigen mousepad.
Zo zijn er 16 gi-ga-geweldige projecten voor de echte knutselliefhebber!

Nieuw!
 
 
Giga Boeken - Geronimo Stilton - De grote invasie van Rokford
Verkoopprijs:
 € 24,95
  Op een dag, als ik niets vermoedend loop te dromen over Patty Spring en Benjamin op school les krijgt over de Grote Invasie van de Piratenkatten in 1207, gebeurt er iets verschrikkelijks: “KATTEN IN ZICHT!!!” Aan de horizon doemt een gi-ga-gantische vloot op. 9 galjoenen, 3 kruisers, 25 gepantserde motorboten, 3 onderzeeërs, 44 gevechtsrubberboten, 81 waterfietsen en 113 surfplanken, allemaal barstensvol met tot de tanden gewapende Piratenkatten, stomen op naar de haven van Rokford. Keizer Kattenklauw III is van plan om af te maken wat zijn voorouders niet is gelukt: de verovering van Muizeneiland.
 
Giga Boeken - Geronimo Stilton - Fantasia II, Speurtocht naar het Geluk
Verkoopprijs:
 € 25,95
  Florina, de feeënkoningin, roept opnieuw mijn hulp in. Ik moet van haar op zoek gaan naar het Hart van Geluk. Samen met de regenboogdraak en nieuwe leden van de Fantasia Club beleven we de ijzingwekkendste avonturen. Bij de Orken weet ik maar net op tijd het vege lijf te redden en de gemene heks Strega kruist ook weer mijn pad. We bezoeken de schatkamer in Luilekkerland. Ik speel een spannend partijtje schaak met Koning Pretletter van Het Speelgoedparadijs. In Fantasia II vind je allerlei spelletjes en heerlijke recepten die we van onze reis hebben meegenomen. Met kras-en-ruik pagina's.
 
 
Giga Boeken - Geronimo Stilton - Fantasia V
Verkoopprijs:
 € 25,95
  Het mythische rijk verkeert opnieuw in gevaar, en Geronimo moet tot het uiterste gaan om het van de ondergang te redden! De Vuurspuwer is ontwaakt en deze veroorzaakt met zijn aardschokken diepe kloven in heel Fantasia. Bomen zijn omgevallen, struiken en pollen uitgerukt, overstroomde riviertjes hebben bossen en weiden onder water gezet en het elfde bos, het oude hart van het Rijk van de Elfen, lijkt in kleine stukjes gereten door enorme kloven en ravijnen! En alsof dit allemaal nog niet erg genoeg is, is Gaja, de fee van de Aarde en de zus van Florina, ook nog eens ontvoerd!
 
Giga Boeken - Geronimo Stilton - Reis door de tijd
Verkoopprijs:
 € 24,95
  Ben jij wel eens achternagezeten door een Tyrannosaurus Rex of verdwaald in de woestijn, op zoek naar de piramide van Cheops? Mij is dat overkomen. Wat een avontuur! Het begon allemaal met een uitnodiging van professor Volt, om samen met mijn familie een reis door de tijd te maken. Hij is op zoek naar de antwoorden op drie belangrijke wetenschappelijke vragen. Door een domme actie van Klem, beland ik alleen in de tijdcapsule en moet ik het in mijn eentje tegen allerlei stego’s en tyranno’s opnemen. Gelukkig komen de anderen mij achterna in de prehistorie en reizen we samen door naar het Oude Egypte.
 
 
Giga Boeken - Geronimo Stilton - Reis door de tijd 2
Verkoopprijs:
 € 24,95
  Heb je nog geen zin om naar huis te gaan? Waarom zou je? Je kan meteen met me mee op een volgende tijdreis. Professor Volt heeft een nieuwe tijdmachine gebouwd. Dit keer gaan we op bezoek bij de Romeinen, de Maya’s en de Zonnekoning.
In het oude Rome moet ik een strijdwagenrace zien te winnen met twee aftandse paarden en een gammele strijdwagen. Omdat we de arme slaaf Marcus willen bevrijden. Of het lukt moet je zelf lezen en terwijl je dat doet steek je van alles over Rome op en leer je zelfs een beetje latijn. En ondertussen moeten we ook nog een muizinnetje redden.
 
Giga Boeken - Geronimo Stilton - Reis door de tijd 3
Verkoopprijs:
 € 24,95
  De derde reis door de tijd begint als professor Volt aan Geronimo vraagt om naar zijn geheime laboratorium te komen, zodat hij zijn allergrootste uitvinding ooit kan laten zien: de poort van tijd en ruimte! Je hoeft er maar doorheen te stappen en je bevindt je al op de plaats van bestemming.
Ga mee op bezoek bij de mammoeten, ontmoet de grote filosofen uit het oude Griekenland en geniale figuren uit de tijd van Leonardo da Vinci. Muizenissig spannende avonturen wachten op je! Een boek vol interessante weetjes over de geschiedenis en met een spel waarin je zelf tijdreiziger kunt worden.
 
 
Klassiekers - Geronimo Stilton - De reis om de wereld in 80 dagen
Verkoopprijs:
 € 12,95
  De reis om de wereld in 80 dagen (geschreven door Jules Verne) is een geweldig avontuur dat begint in Londen. Daar wedt Phileas Fogg, een gentlemuis, met zijn beste vrienden dat hij in 80 dagen om de wereld kan reizen. Het verhaal speelt in 1872, dus er bestonden nog geen vliegtuigen en supersnelle treinen! Vandaar dat niemand gelooft dat het hem zal lukken. Phileas gaat op weg met zijn bediende Passepartout. Hij reist naar Egypte, naar India, naar Hong Kong, naar San Francisco en ga zo maar door. Dat doet hij per zeilschip, stoomtrein, olifant en stoomboot.
 
Klassiekers - Geronimo Stilton - Heidi
Verkoopprijs:
 € 12,95
  De kleine Heidi is een weesmeisje dat door haar tante wordt opgevoed. Maar als tante Dete in Frankfurt moet gaan werken kan ze Heidi niet meenemen. Daarom woont Heidi bij haar opa in de bergen, waar ze dolgelukkig is. Peter is Heidi’s beste vriendje. Maar op een dag komt tante Dete Heidi halen. Ze moet mee naar Frankfurt als speelkameraadje voor de zieke Klara, de dochter van de rijke familie waar tante Dete voor werkt. Heidi wordt bijna ziek van heimwee naar de bergen, naar opa en naar Peter en zijn geitjes. Zal ze erin slagen om samen met haar nieuwe vriendin Klara terug te keren naar de Alpen?
 
 
Klassiekers - Geronimo Stilton - Het zwaard in de steen
Verkoopprijs:
 € 12,95
  Het zwaard in de steen is een onderdeel van de beroemde Arthur legenden. Dat zijn oude verhalen over de legendarische koning Arthur en zijn ridders van de ronde tafel. Maar in dit verhaal is Arthur nog helemaal geen koning, maar een onhandige schildknaap. Hij is de zoon van koning Uther Pendragon, een van de koningen van Engeland die aldoor met elkaar in oorlog zijn. Maar de tovenaar Merlijn zorgt ervoor dat Arthur wordt opgevoed als jongste zoon van een onbekende edelman, Hector. Zo kan Arthur veilig opgroeien.
 
Thea Stilton - 1. De drakencode
Verkoopprijs:
 € 14,95
  Thea Stilton, de enige en echte zus van Geronimo Stilton! Ik ben verslaggeefster bij De Wakkere Muis, de krant van Muizeneiland. Ik ben gek op reizen en avontuur en vind het fantastisch om mensen uit de hele wereld te leren kennen! Op het Topford College, de kostschool waar ik vroeger zelf op zat & waar ik nu les geef, heb ik vijf superspeciale meisjes leren kennen: Violet, Pamela, Colette, Nicky en Paulina. Zij werden direct heel goede vriendinnen van elkaar en vonden mij zo aardig dat ze hun groepje naar mij hebben genoemd: de Thea Sisters. Ik heb daarom besloten hun avonturen op te schrijven.
 
 
Thea Stilton - 3. De sprekende berg
Verkoopprijs:
 € 14,95
  Nicky krijgt een telefoontje van haar oude oppas Naya. Er is iets heel vreemds aan de hand op de ranch in Australië, waar Nicky vandaan komt. Alle schapen verliezen plotseling hun wol. Wat kan er aan de hand zijn? De Thea Sisters aarzelen geen moment en vertrekken naar het prachtige Australië. Daar aangekomen blijkt dat ze op zoek moeten gaan naar een speciale wortel, die het belangrijkste bestanddeel vormt voor een medicijn dat de Aboriginals al eeuwen gebruiken. De Thea Sisters gaan op pad en reizen het hele continent af om de wortel te vinden. Aan het eind van het boek vind je allerlei leuke extraatjes.
 
Thea Stilton - 4. De Thea Sisters in Parijs
Verkoopprijs:
 € 14,95
  Na de tentamens van het voorjaar nodigt Colette haar vriendinnen uit voor een vakantie in Parijs.
Al snel komen ze in de Franse hoofdstad voor een raadsel te staan dat om een oplossing vraagt.
Vlak voor een belangrijke modeshow wordt de kledingcollectie van Colette’s vriendin, een jonge modeontwerpster, gestolen.
Waarom? Wie schuilt er achter deze geheimzinnige diefstal?
De Thea Sisters storten zich op het onderzoek…
 
 
Thea Stilton - 6. Het ijzingwekkende geheim
Verkoopprijs:
 € 14,95
  De Thea Sisters zijn uitgenodigd voor een noodvergadering van de Groene Muizen. Dat is een Internationaal Ecologisch Genootschap waar Nicky en Paulina lid van zijn.
Dit keer wordt de conferentie op de speciale locatie Alaska gehouden. De situatie is heel zorgelijk, want de opwarming van de aarde veroorzaakt problemen.
Al snel blijkt dat de locatie geen makkelijke plek is om te bereiken. En al helemaal niet sinds er de laatste tijd allerlei vreemde gebeurtenissen plaatsvinden.
 
Thea Stilton - 8. Schipbreuk in de ruimte
Verkoopprijs:
 € 14,95
  Bereid je voor op een van de meest ongelooflijke avonturen die de Thea Sisters ooit beleefden! Napoleon Smith is een multimiljardair die het eerste vakantiecentrum op de maan heeft gebouwd: Titania! De Thea Sisters zijn de eersten die er heen gaan en ze worden de ruimte in geschoten in een supertechnologisch ruimteschip. Maar eenmaal op de maan ontdekken de knaagsters vreemde zaken en blijkt de “ruimtereis” op een “ruimteschipbreuk” uit te draaien. Iemand is namelijk van plan om het project van Napoleon te saboteren…
 
 
Thea Stilton - De ijsprinses
Verkoopprijs:
 € 15,95
  Dit is het eerste boek in een nieuwe fantasy-reeks, waarin de avonturen van de Prinsessen van Fantasia worden verteld.

Er was een tijd waarin het Grote Rijk bestond, een enorm gebied aan de uiterste grens van het Fantasiarijk. Een boosaardige tovenaar heerste over het hele rijk, totdat hij werd verslagen door een dappere ridder. De ridder deed alle tovenarij in de ban en verdeelde het rijk in vijf gebieden, die hij toevertrouwde aan zijn dochters: de Prinsessen van het Fantasiarijk.
 
Thea Stilton - De koraalprinses
Verkoopprijs:
 € 15,95
  Kalea woont met haar twee broers in paleis Vergeetmeniet op Sterreneiland. Op een dag spoelt er een mysterieuze schipbreukeling aan, die de naam Kaliq Zaba draagt. Vanaf dat moment gebeuren er vreemde dingen op het eiland en wordt een van Kalea’s broers ontvoerd. Hoewel Kalea aanvankelijk geen enkele verdenking jegens de schipbreukeling koestert, verandert dat snel als Kaliq Zaba net zo onverwacht weer is verdwenen als hij kwam. Tegelijkertijd blijkt er iets kostbaars uit het paleis te zijn gestolen …