Boeken-tip.nl
BOEKEN-TIP.NL WINKELWAGEN CONTACT
   
 
Bestsellers
Assortiment


Boek niet gevonden? Klik hier.
 
Binnen Nederland geen verzendkosten!


Voor leveringen buiten Nederland, ook buiten de EU, scherpe verzendkosten!
 
Betalen met iDEAL is mogelijk.


   
 
Assortiment: Pockets
 
 
 
Dwarsligger - Antony Beevor - D-Day
Verkoopprijs:
 € 15,00
  Aan de hand van nooit eerder gebruikt materiaal uit meer dan dertig archieven in zes landen, laat Antony Beevor zien hoe de Britse, Canadese en Amerikaanse troepen verzeild raakten in gevechten waarvan de heftigheid die van het Oostfront evenaarde.
 
Dwarsligger - Bret Easton Ellis - Glamorama
Verkoopprijs:
 € 15,00
  Victor is een mooie twintiger en in de modellenwereld de 'it-Boy of the Moment'. Hij rent glamourparties af waar het merknamen en namen van beroemdheden regent. Dan vraagt een mysterieuze opdrachtgever hem voor veel geld in Engeland zijn vroegere medestudente Jamie op te sporen. Zij blijkt in de ban van de biseksuele Bobby, die met enkele ex-modellen terroristische aanslagen pleegt.
 
 
Dwarsligger - Ivan Wolffers - De top 100 van meestgebruikte medicijnen
Verkoopprijs:
 € 19,95
  Thuisdokteren doen we allemaal weleens. Van migraine tot spit en slapeloosheid: als het ons overvalt wanneer we op visite zijn, 'lenen' we een ontstekingsremmer van ome Piet of een seresta van tante Jo. Dat is bepaald niet verstandig, zelfs als je op internet hebt gelezen dat slaapmiddelen moeiteloos met andere medicatie te combineren zijn.
 
Dwarsligger - Maarten van der Weijden - Beter
Verkoopprijs:
 € 12,50
  In Beter vertelt Maarten het verhaal van zijn ziekte en genezing en geeft zijn visie daarop. Hij schetst de moeilijke relatie met zijn vader en zijn streven om door een uitgekiende tactiek de beste zwemmer te worden. Prachtig beschrijft Van der Weijden hoe de eerste meters die hij na zijn genezing zwom uiteindelijk leidden tot een olympische gouden medaille.
 
 
Dwarsligger - SpecialBite
Verkoopprijs:
 € 12,50
  SpecialBite selecteer elk jaar de 501 meest bijzondere restaurants van Nederland. De unieke combinatie van goed eten, interieur en locatie: dat is SpecialBite!
- 501 recensies met openingtijden, telefoonnummers en webgegevens.
- De beste per stad en provincie.
- Met stads- en streekplattegronden.
- Full-colour en met ruim 90 interieurfoto's.