Boeken-tip.nl
BOEKEN-TIP.NL WINKELWAGEN CONTACT
   
 
Bestsellers
Assortiment


Boek niet gevonden? Klik hier.
 
Binnen Nederland geen verzendkosten!


Voor leveringen buiten Nederland, ook buiten de EU, scherpe verzendkosten!
 
Betalen met iDEAL is mogelijk.


   
 
Assortiment: Pockets
 
 
 
Display Dwarsligger
Verkoopprijs:
 € 119,95
  Een compleet boek van 8 bij 12 cm! Het boekje lees je overdwars, door de het boek een kwartslag te draaien, ontstaat een normale bladspiegel.

De volgende titels zijn leverbaar:
Close up / Wat te doen als iemand sterft / Daglicht / Kind 44 / Geschiedenis van Liefde /
Dagboek van een Geisha /
Alles is verlicht / Leef in Balans /
Survival Handboek.
U kunt nu alle titels in een keer bestellen. U ontvangt iedere titel n keer (zonder display).
 
Dwarsligger - Tom Rob Smith - Kolyma
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Sovjet-Unie, 1956. Na Stalins dood ontstaat een maatschappij waarin de ordehandhavers misdadig zijn en de misdadigers onschuldig. Alles raakt in een stroomversnelling als de geheime rede die is opgesteld door Stalins opvolger, Chroesjtsjov, verspreid wordt. Er zal veel veranderen in de Sovjet-Unie, is de belofte. Maar er zijn mensen die op een verschrikkelijke wraak uit zijn.
 
 
Dwarsligger - Agatha Christie - Dubbele moord
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Dubbele moord is een bundeling van twee beroemde detectiveromans van Agatha Christie met de Belgische speurder Hercule Poirot in de hoofdrol. In Moord in de Oriënt-Expres reist Poirot per trein van Istanbul naar Engeland. 's Nachts raakt de trein ingesneeuwd en de volgende dag blijkt een medepassagier op gruwelijke wijze te zijn vermoord.
 
Dwarsligger - Andrea Buchanan & Miriam Peskowitz - Het meisjesboek
Verkoopprijs:
 € 17,50
  Het Meisjesboek is hét handboek waarin je alles kunt vinden wat je als meisje en vrouw zou moeten. Het Meisjesboek gaat niet over het stoppen van sokken, maar over karate, beroemde vrouwen uit de geschiedenis als Mata Hari en Aletta Jacobs, het verwisselen van een autoband, en ook over de perfecte radslag en het antwoord op de eeuwige vraag: waar denken jongens aan?
 
 
Dwarsligger - Antony Beevor - D-Day
Verkoopprijs:
 € 15,00
  Aan de hand van nooit eerder gebruikt materiaal uit meer dan dertig archieven in zes landen, laat Antony Beevor zien hoe de Britse, Canadese en Amerikaanse troepen verzeild raakten in gevechten waarvan de heftigheid die van het Oostfront evenaarde.
 
Dwarsligger - Arthur Golden - Dagboek van een Geisha
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Met de wijsheid van een vrouw die het einde van haar leven nadert, vertelt Sayuri haar levensverhaal. Dat verhaal begint in 1929 op het moment dat Sayuri's leven een dramatische wending neemt. Haar moeder is ziek, haar vader oud en versleten. Door een bizar ongeluk komt ze onder de aandacht van meneer Tanaka, de rijkste man van het dorp, die haar vader weet over te halen zijn 8 jaar oude dochter aan een geishahuis in Kyoto te verkopen.
 
 
Dwarsligger - Astrid Harrewijn - In 7 sloten
Verkoopprijs:
 € 12,50
  In een vlaag van verstandsverbijstering deelt Christel aan haar nieuwe baas van reclamebureau P&R mee dat ze op sabbatical gaat. Maar ze vertrekt niet op wereldreis, ze gaat naar… Friesland. En ze heeft geen flauw idee wat ze dat halfjaar moet gaan doen! Christel is hip, ze is snel, en plotseling zit ze op het platteland, zonder haar vriendinnen en eigenlijk wel heel erg op zoek naar die ene Ware. Maar vindt ze die tijdens haar doldwaze wereldreis?
 
Dwarsligger - Bret Easton Ellis - Glamorama
Verkoopprijs:
 € 15,00
  Victor is een mooie twintiger en in de modellenwereld de 'it-Boy of the Moment'. Hij rent glamourparties af waar het merknamen en namen van beroemdheden regent. Dan vraagt een mysterieuze opdrachtgever hem voor veel geld in Engeland zijn vroegere medestudente Jamie op te sporen. Zij blijkt in de ban van de biseksuele Bobby, die met enkele ex-modellen terroristische aanslagen pleegt.
 
 
Dwarsligger - Chantal van Gastel - Zwaar verliefd!
Verkoopprijs:
 € 12,50
  'Eigenlijk zijn mijn vriendinnen en ik net Sex & the City. Al heb ik in geen tijden seks gehad. En die stad waarin ik woon is ook niet echt New York of zo. Sommigen zouden het misschien een dorp noemen. We zijn trouwens ook maar met z'n drieën, maar ik weeg in mijn eentje wel net zoveel als Carrie en Samantha bij elkaar. Dat compenseert die ontbrekende vierde vriendin dan weer wel.'
 
Dwarsligger - Dan Brown - Het verloren symbool
Verkoopprijs:
 € 14,95
  Robert Langdon wordt onder valse voorwendselen naar Washington gelokt: het epicentrum van de wereldmacht en de stad met de grootste verborgen geheimen uit de geschiedenis. Zijn goede vriend Peter Solomon is ontvoerd en verkeert in levensgevaar. Solomons kidnapper wil maar één ding: dat Langdon de codes van het mysterieuze genootschap ontcijfert en de legendarische macht aan de kidnapper overdraagt.
 
 
Dwarsligger - De kronieken van Narnia
Verkoopprijs:
 € 17,50
  Peter, Susan, Edmund en Lucy Pevensie logeren bij Professor Kirke in zijn enorme, Engelse landhuis. Tijdens een spelletje verstoppertje spelen verbergt Lucy zich in een grote kleerkast en belandt tot haar schrik in het wonderbaarlijke land van Narnia. Veilig keert ze weer terug, maar haar broers en zus geloven niets van haar verhaal. Totdat ze op een dag zelf in Narnia terechtkomen.
 
Dwarsligger - Dr Wayne W. - Leef in Balans
Verkoopprijs:
 € 12,50
  We kennen allemaal het gevoel dat is iets in ons leven ontbreekt. De sluimerende onvrede dat het leven wordt beheerst door gewoonten, dat dromen als zand door onze vingers glippen. Hoe zorg je voor meer evenwicht in je leven? Bestsellerauteur Wanye Dyer heeft de oplossing. Leef in Balans biedt negen stappen op weg naar een rijk, liefdevol en bevredigend leven.
 
 
Dwarsligger - Elvin Post - Vals beeld
Verkoopprijs:
 € 12,50
  In deze meesterlijke thriller verweeft Elvin Post op vernuftige wijze feiten en fictie over de grootste kunstroof in de Amerikaanse geschiedenis. De Boston Red Sox staan op het punt om voor het eerst sinds 86 jaar de World Series te winnen en de stad is in rep en roer.
 
Dwarsligger - Escober - Chaos
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Wanneer Alex Fisher, Brits militair, terugkeert na zijn uitzending in Bosnië, blijkt dat de oorlog hem nog niet wil loslaten. Black-outs, nachtmerries en ongecontroleerde geweldsuitspattingen zijn het gevolg. Als het hem niet lukt om zich weer in het dagelijkse leven in te passen, vlucht hij naar Mexico om letterlijk afstand te nemen en alles van zich af te zetten.
 
 
Dwarsligger - Esther Verhoef - Close up
Verkoopprijs:
 € 12,50
  De tweeëndertigjarige Margot Heijne heeft een nare scheiding achter de rug. Ze probeert haar leven op orde te krijgen en haar zelfvertrouwen terug te winnen. Haar nieuwe leven komt in een gevaarlijke stroomversnelling terecht als ze Leon Wagner ontmoet, een mysterieuze, dominante man met een bijzondere vriendenkring, die wel erg veel invloed op haar krijgt...
 
Dwarsligger - Hein Meijers & Simon Rozendaal - Nutteloze feiten
Verkoopprijs:
 € 15,00
  Hein Meijers En Simon Rozendaal hebben een opmerkelijke hobby, namelijk het verzamelen van feiten zonder nut. Hun fascinatie heeft inmiddels een indrukwekkende hoeveelheid geestige, verbazende, onwaarschijnlijke, nutteloze, maar vooral zeer feitelijke feiten opgeleverd. Wist u bijvoorbeeld dat de tuinkabouter uit Duitsland stamt? En dat het hart van de mossel slechts twee keer per minuut slaat?
 
 
Dwarsligger - Henk Rijks - De kostwinner
Verkoopprijs:
 € 19,95
  Tonk van Lexmond heeft problemen: de dagelijkse file, zijn Ikea-huwelijk en de kosten van twee verwende kinderen. Een ontslagronde doet de rest: de bodem onder zijn zelfvertrouwen, status en financiële onafhankelijkheid valt weg. Maar dan dient zich een buitenkans aan in de vorm van 603 kilo onversneden cocaïne.
 
Dwarsligger - Ian McEwan - Amsterdam & de brief in Berlijn
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Twee prachtige romans.
In Amsterdam komen twee oude vrienden elkaar tegen bij de crematie van een gezamenlijke vriendin in Londen. Naar aanleiding van haar dood sluiten zij een verbond dat hun vriendschap tot het uiterste zal beproeven.

De brief in Berlijn speelt zich af in 1955. Een jonge, onervaren Britse technicus arriveert in Berlijn, waar hij verwikkeld raakt in een spionagezaak.
 
 
Dwarsligger - IJsprinses
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Als Angelika met doorgesneden polsen in een badkuip wordt aangetroffen, lijkt het op zelfmoord. Maar als er sporen van slaapmiddelen in haar bloed worden gevonden gaan Patrik Hedström en Erica Falck op onderzoek uit. Als later ook een vriend van Angelika overlijdt, ontdekken zij dat beide sterfgevallen hun oorsprong in het verre verleden hebben.
 
Dwarsligger - Ivan Wolffers - De top 100 van meestgebruikte medicijnen
Verkoopprijs:
 € 19,95
  Thuisdokteren doen we allemaal weleens. Van migraine tot spit en slapeloosheid: als het ons overvalt wanneer we op visite zijn, 'lenen' we een ontstekingsremmer van ome Piet of een seresta van tante Jo. Dat is bepaald niet verstandig, zelfs als je op internet hebt gelezen dat slaapmiddelen moeiteloos met andere medicatie te combineren zijn.
 
 
Dwarsligger - Jed Rubenfeld - Moordduiding
Verkoopprijs:
 € 12,50
  In 1909 bezoekt Sigmund Freud New York, zijn enige bezoek aan Amerika. De rest van zijn leven noemt hij alle Amerikanen "wilden" en spreekt hij zelden over die ene reis. Dit gegeven heeft Jed Rubenfeld geïnspireerd tot het schrijven van de ingenieuze historische thriller Moordduiding.
 
Dwarsligger - Jill Mansell - Schot in de roos
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Nadat ze een glimmende, rode grasmaaier als kerstcadeau heeft gekregen, is het voor Nancy eindelijk duidelijk. Haar huwelijk met Jonathan is over. Nancy vertrekt naar allerbeste vriendin Carmen in Londen. En natuurlijk duurt het niet lang voordat Nancy de knappe buurman Connor ontmoet. Maar Connor heeft een eigenwijze dochter, Mia, die zo haar eigen agenda lijkt te hebben…
 
 
Dwarsligger - Jonathan Kellerman - Boze tongen
Verkoopprijs:
 € 12,50
  De psychiatrische patient Ardis Peake zit al jaren achter slot en grendel. Nooit heeft iemand aandacht besteed aan zijn gebrabbel en onsamenhangende uitspraken. Maar nu willen sommigen wel luisteren, want hoe kan Ardis de gewelddadige dood van een aantal mensen in de buitenwereld voorspellen? Dat is de vraag die psycholoog Alex Delaware en rechercheur Milo Sturgis bezighoudt..
 
Dwarsligger - Jonathan Safran Foer - Alles is verlicht
Verkoopprijs:
 € 12,50
  In de zomer na zijn afstuderen reist een schrijver naar het oostelijk deel van Europa. Slechts gewapend met een vergeelde foto gaat hij op zoek naar Augstine, de vrouw die al dan niet een schakel is met zijn grootvader die hij nooit heeft gekend - de vrouw die zijn grootvader, zo is hem verteld, uit de handen van de nazi's heeft gered.
 
 
Dwarsligger - Jonathan Safran Foer - Extreem luid & ongelooflijk dichtbij
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Oskar heeft zijn vader verloren bij de aanslagen op het WTC in New York. Hij is negen jaar. In zijn vaders kledingkast vindt Oskar een vaas, en wanneer hij die per ongeluk laat vallen ontdekt hij een vreemd uitziende sleutel. Dan begint voor de jonge Oskar een zoektocht die hem door heel New York zal voeren, in een poging betekenis te geven aan de zinloze dood van zijn vader.
 
Dwarsligger - Lee Child - Lokaas
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Chicago. Tijdens een doelloze wandeling ontmoet Jack Reacher een aantrekkelijke, manke jonge vrouw die worstelt met een kruk en een pakket van de stomerij. Reacher helpt een handje, maar als ze zich omdraaien kijken ze recht in de loop van twee revolvers. Drieduizend kilometer later zitten ze vast in een geheim kamp in het uitgestrekte noorden van Montana. De vrouw zegt dat ze Holly Johnson heet en een FBI-agente is.
 
 
Dwarsligger - Lieneke Dijkzeul - Koude lente
Verkoopprijs:
 € 12,50
  In een park wordt het levenloze lichaam van een klein meisje aangetroffen. Een buurman van het meisje wordt in zijn flat ernstig mishandeld door een jeugdbende. En wat beweegt deze bende een kansloze, beperkte jongen voor wie ze alleen maar minachting koesteren, op te nemen in hun groep? Eenmaal aan hun willekeur overgeleverd, verliest de jongen langzaam maar zeker de greep op de realiteit.
 
Dwarsligger - Maarten van der Weijden - Beter
Verkoopprijs:
 € 12,50
  In Beter vertelt Maarten het verhaal van zijn ziekte en genezing en geeft zijn visie daarop. Hij schetst de moeilijke relatie met zijn vader en zijn streven om door een uitgekiende tactiek de beste zwemmer te worden. Prachtig beschrijft Van der Weijden hoe de eerste meters die hij na zijn genezing zwom uiteindelijk leidden tot een olympische gouden medaille.
 
 
Dwarsligger - Malcolm Gladwell - Uitblinkers
Verkoopprijs:
 € 17,50
  Uitblinkers is een stimulerende en verbazende zoektocht naar de herkomst van succes. En die ligt niet, zoals meestal wordt gedacht, in een bijzonder brein of een verbluffend talent. Uitblinkers hebben iets bijzonders, maar dat zit hem vooral in wat ze meegemaakt hebben: hun cultuur, familie, en alle eigenaardigheden waarmee ze in aanraking zijn geweest.
 
Dwarsligger - Marieke van der Pol - Bruidsvlucht
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Bruidsvlucht vertelt het verhaal van de drie jonge bruiden Ada, Marjorie en Esther en de ongebonden, ambitieuze Frank. Ze ontmoeten elkaar tijdens de beroemde luchtrace van Londen naar Nieuw-Zeeland in 1953. Vol hoop en verwachting beginnen ze aan hun nieuwe leven. Ze weten niet dat door de ontmoeting op deze vlucht, de 'Bride Flight', hun levens voor altijd verbonden zullen blijven.
 
 
Dwarsligger - Marion Pauw - Daglicht
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Iris is een jonge succesvolle advocate die worstelt met het combineren van haar carrière met de zorg voor haar moeilijk opvoedbare zoontje. Ray is veroordeeld voor de moord op zijn buurvrouw en zit zijn straf uit in een tbs-kliniek. Hij houdt bij hoog en laag vol dat hij onschuldig is.
Op het eerste gezicht lijken Iris en Ray weinig met elkaar gemeen te hebben, maar dat verandert wanneer hun wegen zich kruisen.
 
Dwarsligger - Marion Pauw - Zondaarskind
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Geertruida Langhout heeft altijd moeten vechten voor haar bestaan. Als ze als dienstmeisje bij een deftige familie gaat werken lijkt het tij te keren: ze wordt verliefd, raakt zwanger en heeft grootse plannen. Totdat Frédérique Vos haar entree maakt. Zestig jaar later kruisen de paden van beide dames elkaar opnieuw. Deze keer laat Truitje niet over zich heen lopen en neemt wraak.
 
 
Dwarsligger - Meir Shale - De grote vrouw
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Refael Maier is als inspecteur van een waterbedrijf werkzaam in de Negev-woestijn. Hij is de oudste nog levende man van zijn familie. Zijn vader, grootvader en beide ooms zijn op jonge leeftijd omgekomen bij ongelukken. Refael is opgegroeid bij 'de grote vrouw': een mengeling van zijn boekenverslindende moeder, zijn gierige grootmoeder, zijn beide tantes en zijn spottende zuster.
 
Dwarsligger - Nicci French - Tot het voorbij is
Verkoopprijs:
 € 12,50
  De nieuwe Nicci French is een thriller over vriendschap en begeerte, over afstand nemen en volwassen worden. Astrid Bell is een jonge, sterke Londense fietskoerier die niet goed weet wat ze met haar leven wil. Ze woont samen met zes vrienden, maar langzamerhand valt de groep uiteen door geldproblemen, verraad, nieuwe liefdes en uiteenlopende toekomstplannen.
 
 
Dwarsligger - Nicci French - Wat te doen als iemand sterft
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Ellies leven neemt een dramatische wending aan als haar grote liefde Greg omkomt bij een auto-ongeluk. Een vrouw die bij hem in de auto zat, heeft het ongeluk evenmin overleefd. Zij wordt geïdentificeerd als Milena Livingstone, maar voor Ellie en haar omgeving is zij een onbekende. Alles wijst erop dat Greg en Milena een verhouding hadden.
 
Dwarsligger - Nicole Kraus - De geschiedenis van liefde
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Een verloren gewaand boek wordt herontdekt en verbindt een aantal excentrieke, maar zeer sympathieke personages. Zo is er Leon Gursky, die voor de nazi's uit Europa is gevlucht en die zich heeft aangeleerd om 'onzichtbaar' te zijn. Onzichtbaarheid is zijn lot, waar hij zich echter op soms groteske manier tegen verzet. Daarnaast is er het meisje Alma, een puber wier vader overleden is en die aan de hand van allerlei lijsten probeert de mensen om haar heen te begrijpen.
 
 
Dwarsligger - Per Olov Enquist - Het bezoek van de lijfarts
Verkoopprijs:
 € 12,50
  In 1770 wordt Johann Friedrich Struensee, lijfarts van de geesteszieke Deense koning Christiaan VII, praktisch alleenheerser van Denemarken. Niet alleen weet hij door middel van talrijke hervormingen een fluwelen revolutie door te voeren, hij knoopt ook een liefdesbetrekking aan met koningin Caroline Mathilde, bij wie hij een dochter verwekt. De adel en het volk komen tegen Struensee in opstand.
 
Dwarsligger - Peter de Wit - Sigmund , Lachtherapie
Verkoopprijs:
 € 14,95
  Dokter Sigmund is de beste therapeut ter wereld. Hij is klein, kaal, dik, gehandicapt en kan geen meisje krijgen. Als u als patiënt tegenover hem zit, voelt u zich meteen succesvol, gezond en mooi. En aangezien hij ook nog eens ongelukkig en gefrustreerd is, verschrompelen uw problemen daarmee vergeleken direct tot aanvaardbare proporties. Leve dokter Sigmund!
 
 
Dwarsligger - Peter James - De dood voor ogen
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Wat zou jij doen als je een cd in de trein zou vinden? Tom Bryce vindt een cd in de trein en neemt hem mee naar huis. Hij wil de eigenaar ervan opsporen en de cd terugbezorgen. 's Avonds steekt hij het schijfje in de computer en ziet tot zijn ontzetting hoe een nietsvermoedende jonge vrouw live voor de camera wordt vermoord.
 
Dwarsligger - Peter van Straaten - Agnes
Verkoopprijs:
 € 14,95
  Het feuilleton ‘Agnes’, over een alleenstaande, vrijgevochten bijstandsmoeder met een opgroeiende zoon, verschenen in Vrij Nederland en werd al snel heel populair. Het eerste Agnes-boek liet dan ook niet lang op zich wachten. Tussen 1987 en 2000 zijn twaalf boekdelen verschenen en in deze dwarsligger® worden maar liefst zes delen – de eerste zes – gebundeld zodat je altijd en overal heerlijk door kunt blijven lezen.
 
 
Dwarsligger - Renate Dorrestein - Zolang er leven is & is er hoop
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Twee romans over één en dezelfde baby voor het eerst samengebracht. In Zolang er leven is houden drie vriendinnen iedere zomer, samen met hun mannen en kinderen, een week vakantie met elkaar. Maar dit jaar is alles anders. De idyllische week neemt een onverwachte wending die het leven van alle betrokkenen op zijn kop zet.
 
Dwarsligger - Robyn Young - Ridder van de tempeliers
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Ridder van de Tempeliers is een avontuurlijke, historische roman over de jonge Will Campbell. Will is de zoon van een ridder van de Orde van de Tempeliers. Voordat hij zelf mag toetreden tot de Tempel wacht hem een lange en zware beproeving als leerling van de strenge Sir Everard. Te midden van oorlog, passie, politieke intriges en verraad probeert Will een man van eer te worden en de ondergang van de Orde van de Tempeliers te voorkomen.
 
 
Dwarsligger - Saskia Noort - Nieuwe buren
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Eva en Peter betrekken zonder veel enthousiasme hun pas opgeleverde villa in Vinex-wijk De Zonnepolder. Beiden rouwen om het verlies van hun dochtertje Lieve, dat na acht maanden zwangerschap levenloos ter wereld kwam. Peter voelt zich zwaar tekortschieten omdat hij Eva, die hij als zijn grote liefde beschouwt, nooit een kind zal kunnen geven en Eva probeert zich daar wanhopig bij neer te leggen.
 
Dwarsligger - Simone van der Vlugt - Schaduwzuster
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Marjolein is een betrokken, bevlogen docente op een zwarte middelbare school in Rotterdam. Ze haalt veel voldoening uit het goede contact dat ze met haar leerlingen heeft, maar op een dag maakt ze een heel andere kant van het onderwijs mee. Ze wordt tijdens de les bedreigd door een van haar leerlingen. Vanaf dat moment verandert haar leven totaal.
 
 
Dwarsligger - Sophie Kinsella - Hou je mond
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Emma heeft een paar geheimpjes. Zo werd ze ontmaagd in de logeerkamer terwijl haar ouders een film zaten te kijken. Ze geeft de plant van haar irritante collega sinaasappelsap. Emma is altijd nerveus als ze moet vliegen. Daarom vertelt ze al haar geheimen zomaar aan een aardige vreemde man die naast haar in het vliegtuig zit. Tenminste, Emma dénkt dat het een vreemde is. Want wanneer ze de volgende dag op haar werk komt...
 
Dwarsligger - SpecialBite
Verkoopprijs:
 € 12,50
  SpecialBite selecteer elk jaar de 501 meest bijzondere restaurants van Nederland. De unieke combinatie van goed eten, interieur en locatie: dat is SpecialBite!
- 501 recensies met openingtijden, telefoonnummers en webgegevens.
- De beste per stad en provincie.
- Met stads- en streekplattegronden.
- Full-colour en met ruim 90 interieurfoto's.
 
 
Dwarsligger - Stefan Klein - De geluksformule
Verkoopprijs:
 € 15,00
  Voor een gelukkig leven doen we alles " en daarbij storten we ons van het ene ongeluk in het andere. In De geluksformule neemt Stefan Klein de lezer mee op een ontdekkingsreis naar het geluk. Daarbij bespreekt hij oude en nieuwe inzichten uit de filosofie, de psychologie, de geneeskunde, de neurofysiologie en de gedragswetenschappen, en komt hij tot een wetenschappelijke gefundeerde voorstelling van het gelukkige leven.
 
Dwarsligger - Tom Rob Smith - Kind 44
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Het is 1953. Al jaren houdt dictator Jozef Stalin de Sovjet-Unie in een ijzeren greep. In Stalins arbeidersparadijs is een seriemoordenaar actief die kinderen vermoordt. Maar in de Sovjet-Unie zijn zulke misdaden onmogelijk. Er bestaan alleen politieke misdaden. Wie alleen al denkt dat een Sovjetburger tot die moorden in staat is, pleegt een misdaad en kan de kogel krijgen, of sterft een tergend langzame dood in de goelags.
 
 
Dwarsligger - Van Dale - Dr. Verschuyl - Puzzelwoordenboek
Verkoopprijs:
 € 17,50
  Deze editie is geactualiseerd en sterk uitgebreid, met woorden en omschrijvingen die zijn aangetroffen in de nieuwste puzzels.
- Actueel
- Compleet
- Handig
- Cijfertjes geven woordlengte oplossing aan.