Boeken-tip.nl
BOEKEN-TIP.NL WINKELWAGEN CONTACT
   
 
Bestsellers
Assortiment


Boek niet gevonden? Klik hier.
 
Binnen Nederland geen verzendkosten!


Voor leveringen buiten Nederland, ook buiten de EU, scherpe verzendkosten!
 
Betalen met iDEAL is mogelijk.


   
 
Assortiment: Kinderboeken
 
 
 
3 boeken 'Mijn Eerste Junior Atlas'
Verkoopprijs:
 € 17,97
  Tijdelijk aanbod; Het menselijk lichaam, Dinosaurussen & De Wereld
 
Ad van Gils - Snelle Jelle (omnibus)
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Jelle de Boer wordt in deel één van deze omnibus een selectie speler van het Nederlands elftal. Zij spelen ook nog eens een international toernooi in zijn woonplaats Wissevelden. In het tweede deel is Jelle weer ongrijbaar op en naast het veld. In het derde deel wordt er naast voetbal ook veel gesurft. Dit omdat een oude vriend van Jelle (Henry) met zijn vader mee verhuist en hij neemt ook zijn surfplank mee.
 
 
Adrian Reynolds - Tom en de sneeuwkoning
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Tom heéft heel lang op de sneeuw moeten wachten. Als de eerste sneeuw eindelijk valt, kan hij net een kleine sneeuwkoning maken. Maar dan verdwijnt zijn sneeuwkoning ineens Tom denkt dat de sneeuwkoning gestolen is. Weet zijn grote zus er soms meer van? Of loopt dit betoverende winterverhaal anders af dan je denkt?

INCLUSIEF: doorschijnend tasje en sneeuwkoning knuffel
 
Alona Frankel - Op het potje (meisje)
Verkoopprijs:
 € 8,95
  Lotje heeft altijd een luier om. Maar nu heeft ze ook een potje. Toch is het erg moeilijk om een plasje of hoopje precies in dat potje te doen...Een verhaaltje over zindelijk worden. Ook verkrijgbaar: Op het potje, Basje, voor jongetjes!Al 30 jaar het boek om peuters te leren plassen op het potje!
 
 
C. Joh. Kieviet - De dikke trom
Verkoopprijs:
 € 10,00
  Ruim een eeuw geleden begon C. Joh. Kieviet aan het eerste deel van Dik Trom, hetgeen uitgroeide naar deze Dik Trom. Het is het meest bekende en verkochte kinderboek van de vorige eeuw. Om het boek nog meer bekendheid te geven, hebben wij de vijf delen van Dik Trom in één Dik Trom samengevoegd met leuke illustraties.
De volgende Dik Trom verhalen zijn in deze omnibus opgenomen:
1. Uit het leven van Dik Trom.
2. Toen Dik Trom een jongen was.
3. Dik Trom en z'n dorpsgenoten (deel 1)
4. De avonturen van Dik Trom
5. Dik Trom en z'n dorpsgenoten (deel 2)
 
Carry Slee - Dat heb ik weer!
Verkoopprijs:
 € 13,95
  Britt heeft het eindelijk goed voor elkaar. Ze gaat met Dave, de knapste en liefste jongen van haar school, met wie ze ook de hoofdrol speelt in een nieuwe bioscoopfilm. En de band Crazy Ontbijtkoek, waarvan ze manager is, begint succes te hebben. Oké, haar vader staat op het punt naar Japan te emigreren, haar moeder is meer dan ooit verliefd en er doen gemene roddels de ronde over Noah, met rampzalige gevolgen voor Crazy Ontbijtkoek. En wat doet de superknappe Melanie de hele tijd in de buurt van Dave? Voor Britt het weet, zit ze tot over haar oren in de problemen.
 
 
Carry Slee - Joel
Verkoopprijs:
 € 16,95
  Ze is verdiept in haar boek als er wordt gebeld. Het zou Bart kunnen zijn. Ze staat op om open te doen. Maar het zijn niet Barts voetstappen die ze op de trap hoort. Nieuwsgierig doet ze de deur open.
Remco, jij! Wat moet hij hier ineens? Als ze had geweten dat hij het was, had ze nooit voor hem opengedaan. Maar wat moet ze? Hem afschepen bij de deur? Ze kijkt hem aan, hij ziet eruit alsof hij heeft gebruikt. Hij heeft een gejaagde blik in zijn ogen.
Ik moet je spreken, zegt hij en voor ze hem kan wegsturen loopt hij langs haar heen haar kamer in.
Dit wil ik helemaal niet, denkt ze.
 
Charlotte Dematons - Nederland
Verkoopprijs:
 € 24,50
  In vogelvlucht, met een arendsoog voor detail, bestrijkt Charlotte Dematons met haar éénharig penseel iedere uithoek van ons land.
Wie Nederland openslaat wordt op de schutbladen al naar open zee gevoerd, waar de Vliegende Hollander en een walvisvaarder de wateren onveilig maken. Van hagepreek tot bokkenrijders, van Madurodam tot het Achterhuis, van Koninginnedag in Marken tot bloeiende bollenvelden - historie, verhalen en kinderliedjes, tradities, eigenaardigheden en kwinkslagen, alles is in Nederland gevangen.....
 
 
Enid Blyton - De Vijf omnibus
Verkoopprijs:
 € 6,95
  Wie kent ze niet: Julian, Dick, Annie George en hun onafscheidelijke hong Timmy, beter bekend als 'De Vijf'. In deze omnibussen zijn de volgende 2 spannende avonturen opgenomen:

De Vijf in een kampeerwagen.

De Vijf weer op Kirrin eiland.
 
Enid Blyton - De Vijf omnibus
Verkoopprijs:
 € 6,95
  Wie kent ze niet: Julian, Dick, Annie George en hun onafscheidelijke hong Timmy, beter bekend als 'De Vijf'. In deze omnibussen zijn de volgende 2 spannende avonturen opgenomen:

De Vijf en de spooktrein.

De Vijf in de knel.
 
 
Erik van der Hoff & Michel Taanman - De avonturen van Boris, de kleine kerstman
Verkoopprijs:
 € 5,95
  Heb jij ook altijd willen weten hoe de kerstman eigenlijk kerstman is geworden? En hoe de kindervriend ontdekte hoe je sneeuw in goud kunt veranderen? Dit prentenboek geeft antwoord op deze en andere vragen met in de hoofdrol Boris, de jonge Kerstman.
 
Ernstjan en Snabbeltje - Aan de wandel
Verkoopprijs:
 € 4,95
  Als Ernstjan samen met Snabbeltje in het park aan het spelen is, komt er een politieagent op hen af. De politieagent denkt dat Ernstjan Snabbeltje uit de vijver heeft gepakt en hem een riem heeft omgedaan. Wat moet Ernstjan nu doen?
Steppen is ook erg leuk, vooral wanneer je lekker hard gaat. Maar Ernstjan gaat een beetje té hard. Hij valt op de grond. Snabbeltje gaat op zoek naar hulp…
 
 
Ernstjan en Snabbeltje - Bij de dokter
Verkoopprijs:
 € 4,95
  Ernstjan vindt oude kerstbomen langs de weg. Hij sleept ze naar het bos. Ernstjan weet niet dat een paar jongens er vuur van wilde maken.
Natuurlijk gaan de jongens naar de bomen op zoek.
Ernstjan is een beetje ongerust als Snabbeltje de hele middag onder een struik zit. Hij pakte een schoteltje melk en een paar stukjes brood maar Snabbeltje eet er niets van. Ernstjan neemt Snabbeltje mee naar de dokter.
Kan de dokter Snabbeltje weer beter maken?
 
Ernstjan en Snabbeltje - Eendenstreken
Verkoopprijs:
 € 4,95
  Op een dag is Snabbeltje zomaar verdwenen. De speurhond van de boswachter moet eraan te pas komen om haar terug te vinden. Als mamma en Ernstjan met Snabbeltje op de markt zijn, gaat het weer mis. Snabbeltje wordt door een marktkoopman gevangen. De man wil het eendje verkopen. Gelukkig blijft Snabbeltje wel in de buurt als Ernstjan cowboytje gaat spelen. Alleen de man die hij in het schuurtje opsluit, vindt het niet zo'n leuk spel.
 
 
Francine Oomen - De dikke lena lijstje
Verkoopprijs:
 € 15,00
  In Lena's hoofd is het regelmatig een grote warboel. Er gebeurt ook zoveel in haar leven! Haar ouders gaan scheiden, ze krijgt niet een, maar twee stiefmoeders, waarvan er een wel haast zeker een heks is. Ze is voor het eerst verliefd, loopt weg, heeft haar handen vol aan Bibberbertje, haar geheimen en haar dromen en aan haar vriend Theo, die zwerver is van beroep. Maar, geen nood: Lena maakt lijstjes!
 
Francine Oomen - Hoe overleef ik mijn vakantie?
Verkoopprijs:
 € 10,00
  Hoe overleef je je vakantie, in een saai hotel op Corsica? Met een verliefde moeder, zonder je eigen vader, maar met een afgrijselijke Apenbil?
Gelukkig ontmoet Rosa Jonas. Die krijgt het geweldige idee een wandeltocht door de bergen te gaan maken, stiekem met z'n tweeen. Maar het weer wordt slecht, de rustig kabbelende rivier die ze oversteken, verandert in een woest bulderend monster en tegen de avond merken ze dat ze verdwaald zijn.
 
 
Francine Oomen - Hoe overleef ik mijn vriendje en hij mij?
Verkoopprijs:
 € 12,95
  Het is eindelijk zover ,Neuz gaat op kamers.
Maar het is niet zoals Rosa het zich voorgesteld had.
Ten eerste: hij woont in een soortvuilnisbak.
Ten Tweede: ze heeft Neuz niet voor zich alleen.
Ten derde:: hij gaat helemaal los.
Hoe moet ze daarmee omgaan?
Gezellig mee doen of voor middelbare taart spelen?
Neuz wil uitvinden wie hij is. Nog steeds haar vriendje, of dat van iemand anders?
 
Gabriella Lord - Complot 365. Januari
Verkoopprijs:
 € 4,95
  'Maak dat je wegkomt. Duik onder en hou je gedeisd tot 31 december volgend jaar. Alsjeblieft! 365 dagen. Je hebt nog 365 dagen.'
Wat zou jij doen als er een verwarde man op je af komt met deze waarschuwing? Callum Ormond weet niet wat hij er mee aanmoet. Wat is er over 365 dagen? En waarom moet hij in godsnaam onderduiken? Zou het iets te maken hebben met de mysterieuze dood van zijn vader?

Deel 1 van een 12-delige reeks vol spanning, actie en samenzwering!
 
 
Hans Kuyper - Jacht op de tekenaar
Verkoopprijs:
 € 6,95
  In de kelder van een huis dat gesloopt word, vinden Merel en Melle kindertekeningen op de muur. Vrolijke, maar ook akelige, en er staat bij: Help me!
Wie is die geheimzinnige tekenaar? En wat doet hij in dat gevaarlijke sloophuis? Merel en Melle volgen de sporen. Maar hoe dichter ze bij hem komen - of is het een meisje? - hoe groter het probleem wordt.
 
Het grote mode stickerboek Kerstmis
Verkoopprijs:
 € 6,95
 
 
 
Jeff Kinney - Het leven van een Loser. Geen paniek
Verkoopprijs:
 € 14,99
  December is verschrikkelijk! Als je in díé maand een fout maakt kost het je cadeaus. Bram zit in de penarie. De school is beklad met groene smurrie en hij is verdachte nummer 1. Terwijl Bram er helemaal niets mee te maken heeft. Nou ja, een soort van niets dan...
Geen paniek! De familie Botermans raakt ingesneeuwd. Toch is Bram er niet gerust op want zodra de sneeuw gaat smelten wil de politie hem natuurlijk spreken. Maar wat is eigenlijk erger: ingesneeuwd met je familie of de politie op je dak?
 
Jeff Kinney - Het leven van een loser Niet te filmen!
Verkoopprijs:
 € 14,95
  Loserfans opgelet! In Het leven van een Loser - Niet te filmen! van Jeff Kinney lees je hoe Bram Botermans tot leven komt in drie Loserfilms.
Wil je weten wat er allemaal bij komt kijken om een Loserfilm te maken? Lees in dit boek hoe de serie Het leven van een Loser werd verfilmd in drie speelfilms van 20th Century Fox (in Nederland op dvd verkrijgbaar).
In dit boek vind je foto's, storyboards, kledingontwerpen en nieuwe, originele tekeningen voor de film. Je leest hoe de films tot stand kwamen. Dit boek mag je als Loserfan niet missen!
 
 
Jet Boeke - Dikkie Dik het dikke verjaardagsboek
Verkoopprijs:
 € 14,95
  Dikkie Dik, de rode kater uit sesamstraat, blijft eeuwig jong,
maar toch wordt hij dit jaar al 30 !
Omdat te vieren hebben we de,
30 MOOISTE VERHALEN van Dikkie Dik uitgekozen en in één boek samengebracht.
De plaatjes in dit boek zijn extra groot, zodat voorlezen nog fijner wordt.
 
Jet Boeke - Dikkie Dik viert feest
Verkoopprijs:
 € 5,00
  Kom je ook op het feestje van Dikkie Dik? Het is alweer 35 jaar geleden dat de eerste verhalen over Dikkie Dik op televisie kwamen. Reden voor een feestje, en natuurlijk ook voor een boek met daarin de mooiste Dikkie Dik-feestverhalen bij elkaar:
Ballon
Het cadeau
Speelgoedkikker
De verjaardagskaart
 
 
Laurentien van Oranje & Sieb Posthuma - Mr Finny
Verkoopprijs:
 € 16,95
  Mr Finney woont in zijn zelfgebouwde huis en kent iedere millimeter van zijn tuin. Meestal zit hij met zijn beste vriend Slak op de onderste tak van zijn lievelingsboom. Maar hun rustige leven verandert door de komst van Pinky Pepper, een knalroze vliegend wezentje dat met grote snelheid over de wereld 'glimpst'. Op haar SuperBiBi laat ze beelden zien van grote steden, oceanen, oerwouden, poolkappen en een geheimzinnige vlag.
 
Leuke bijbelliedjes
Verkoopprijs:
 € 4,95
  In dit boekje 22 leuke bijbelliedjes zoals: In het begin, Vader Abraham, Jezus is geboren en Lang leve de koning en nog veel meer van zulke fantastische bijbelliedjes.

Inclusief CD!!
 
 
Leuke kinderliedjes
Verkoopprijs:
 € 4,95
  In dit boekje 26 leuke kinderliedjes zoals: Ik zag twee beren, Poesje mauw,
Hoedje van papier, Papegaaitje leef je nog, Beren Botje, Twee emmertjes water halen, In de maneschijn en nog veel meer van zulke fantastische kinderliedjes.

Inclusief CD!!
 
Liedjesboeken - Bijbelliedjes met CD
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Op een speelse manier de belangrijke gebeurtenissen uit de Bijbel aan je kind leren: dát doe je met Bijbelliedjes. Het boekje met de vrolijke illustraties en bijbehorende cd zorgt voor vele uren plezier voor het hele gezin.
Inclusief CD!!
 
 
Liedjesboeken - Dansliedjes met CD
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Kinderen houden van zingen en dansen. Met de nieuwste titel uit de serie liedjesboeken van Mediadam sla je twee vliegen in een klap. Alle bekende populaire dansnummers zijn ingezongen. Bijvoorbeeld 'Theo Theo' en 'De Werelddans'.

Inclusief CD!!
 
Liedjesboeken - Dierenliedjes met CD
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Zing samen met je kinderen en leer ze spelenderwijs alle dieren van het dierenrijk kennen. De mooie illustratie maken de liedjes extra speciaal.

Inclusief CD!!
 
 
Liedjesboeken - Feestdagenliedsje met CD
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Vier alle feestdagen van het jaar samen met Feestliedjes. Niet alleen aan Kerst en Pasen is gedacht, maar ook aan verjaardagen en Sint Maarten. Zo leert je kindje op een leuke manier alle feestdagen kennen.

Inclusief CD!!
 
Liedjesboeken - Kerstliedjes met CD
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Kerst is een sfeervolle afsluiting van het jaar. Ook voor kinderen. Er zijn talloze kerstliedjes. Natuurlijk 'Oh dennenboom', 'Luid klokje kling' en 'Stille nacht'. Dit sfeervolle feest mag natuurlijk niet geruisloos voorbij gaan!

Inclusief CD!!
 
 
Liedjesboeken - Lievelingsliedjes 2 met CD
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Het langverwachte vervolg op de bestseller Lievelingsliedjes. Op Lievelingsliedjes Volume 2 zijn nog meer Oudhollandse kinderliedjes te horen. Wacht dat je van 'Tien kleine visjes', 'Tante uit Marokko' en 'Advocaatje leef je nog'?

Inclusief CD!!
 
Liedjesboeken - Lievelingsliedjes met CD
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Haal je hart op met de meest bekende liedjes van vroeger en nu. Wat denk je van 'Berend Botje', 'Hop Marianneke' of 'Slaap kindje slaap'? Samen liedjes zingen is niet meer slechts een ontspannende bezigheid, maar wordt een hobby van het hele gezin!

Inclusief CD!!
 
 
Liedjesboeken - Sinterklaasliedjes met CD
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Dé kindervriend van Nederland zorgt al weken voor zijn komst voor slapeloze nachten en kinderen kijken reikhalzend naar hem uit. Je vindt alle Sinterklaasliedjes handzaam in één boekje. 'Laat de goede Sint maar komen…'

Inclusief CD!!
 
Liedjesboeken - Slaapliedjes
Verkoopprijs:
 € 12,50
 
 
 
Marianne Busser - Peuterpoëzie
Verkoopprijs:
 € 5,95
  Grappige, korte verhaaltjes op rijm. Over een varkentje met veel strikjes in haar staart, en over een jongetje dat languit in de poep is gevallen. Over een beertje dat niet in bad wil en over Bas die zijn knuffel kwijt is. Over een kaboutertje dat absoluut niet wil eten, over een snipverkouden neushoorntje, over een windjeswedstrijd, en nog veel meer.
Poëzie met een knipoog voor de kleintjes!
 
Marja Baseler - Super Zonnig doe-boek
Verkoopprijs:
 € 9,90
  In de zomer ziet alles er zonniger uit. Iedereen heeft weer zin om naar buiten te gaan. Dit boek staat vol spelletjes om in de zomer te doen. Zo hoef je je tijdens de zomermaanden nooit te vervelen. Ook vind je in dit boek de leukste tips voor zomerfeestjes, kampeervakanties, uitstapjes in de zomer en heerlijke zomerse recepten.

Voor ondernemende kinderen vanaf 4 jaar?
 
 
Mijn eerste stickerboek kerstmis
Verkoopprijs:
 € 4,95
 
 
Mijn eerste woordjes Kerstmis
Verkoopprijs:
 € 4,95
  In dit registerkartonboek staan alle woorden rond het thema Kerstmis. Jonge kinderen zullen het reuzefijn vinden om voor hen bekende onderwerpen te herkennen en te benoemen. Dankzij het kleurrijke register is elk onderwerp makkelijk terug te vinden. De perfecte manier om de woordenschat can de allerkleinsten uit te breiden!
 
 
Mijn eerste woordjes Kerstmis
Verkoopprijs:
 € 4,95
  In dit registerkartonboek staan alle woorden rond het thema Kerstmis. Jonge kinderen zullen het reuzefijn vinden om voor hen bekende onderwerpen te herkennen en te benoemen. Dankzij het kleurrijke register is elk onderwerp makkelijk terug te vinden. De perfecte manier om de woordenschat can de allerkleinsten uit te breiden!
 
Mijn grote Prinsessenboek
Verkoopprijs:
 € 19,95
  Inclusief leuke prinsessencadeautjes:
tiara
toverstaf
oorbellen
halsketting
armband
ring
haarclips
 
 
Mijn kleine bibliotheek van kerstverhalen
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Deze kleine bibliotheek bevat de verhaaltjes:
* Het verhaal van kleine Den
* Het hulpje van de kerstman
* De kerstman redt Kerstmis
* Vliegen met de kerstman
* Een cadeau voor meneer Mol
* Een verrassing voor Teddy
* De sleewedstrijd
* De avond voor Kerstmis
* Een tijd om te geven
* De kerstman vertelt
* Avontuur in de speelgoedwinkel
* Postbode Sneeuwman
 
Mijn uitvouwatlas van de wereld
Verkoopprijs:
 € 19,95
  In deze opvallend grote atlas komt de hele wereld voorbij.
Van de Noord- tot de Zuidpool.
 
 
Mirjam Oldenhave - Mees Kees filmeditie
Verkoopprijs:
 € 14,95
  Meester Kees heeft nog nooit voor de klas gestaan. De kinderen moeten hem nog een beetje leren hoe dat moet, meester zijn. En dat doen ze graag! Ze leren hem dat je best om kwart over negen je pauzeboterhammen op mag eten, als je maar op het bord schrijft dat het om een voedselproject gaat. En dat het heel handig is als ieder kind maar één rijtje sommen van de taak maakt, zodat niet iedereen hetzelfde werk zit te doen…
Als mees Kees verliefd wordt, heeft hij daar ook hulp bij nodig. Gelukkig maar dat er zo veel experts in de klas zitten!
 
R. Poortvliet & W. Huygen - De wereld van de kabouter
Verkoopprijs:
 € 9,95
  In dit geweldige prentenboek met tekeningen van Rien Poortvliet vertelt Wil Huygen over de wereld van de kabouters. Hij geeft aan de hand van de jaarkalender aan wat kabouters in die tijd van het jaar doen en laten en geeft tegelijkertijd kabouterrecepten tegen ziektes, adviezen voor het milieu en kaboutergedichten door. Een voorleesboek voor de jongste jeugd. Voor alle leeftijden.
 
 
Rachel Russell - Dagboek van een Muts 3 In de spotlights!
Verkoopprijs:
 € 14,95
  Nikki's leven staat op INSTORTEN. Er is maar één uitweg: de talentenjacht winnen, zodat hottie Brandon onder de indruk is van Nikki en zij in zijn armen kan vallen. Maar MacKenzie doet ook mee en zij doet er alles aan om Nikki uit de spotlights te houden.
Dan duikt er een YouTube fi lmpje van Nikki op: pijnlijke ANTI-RECLAME! Nikki wil nu echt emigreren, maar besluit het enig mogelijke te doen: roekeloos haar zangtalent inzetten!
Kan Nikki winnen van het populairste meisje op school?
 
Schaduwpoort - Emily Rodda
Verkoopprijs:
 € 9,50
 
 
 
Tina Caspari - Romana en Ragebol (omnibus)
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Een prachtige omnibus over paarden geschreven door Tina Caspari. Dit doet het altijd goed bij de meisjes. In deel één denkt, praat en droomt Romana altijd over paarden. De eerste aanraking is mischien niet de meest ideale. Ze fietst langs een weiland en word aangereden door de eigenaar van de plaatstelijke paardenclub en hij laat haar een verwaarloosd circuspaardje verzorgen (ragebol). Deel twee. Ragebol was een verwaarloosd circuspaard, maar herinnert zich nog wel vele capriolen die Romana aardig in de problemen brengen. In deel drie een ontmoeting met Hans ter Beek, de beroemde springruiter.
 
Usborne - Pasen stickerboek
Verkoopprijs:
 € 7,95
  Een leuk stickerboek over paashazen die eieren verstoppen, een paasparade en –picknick, lammetjes en kuikentjes en zoveel meer. Ga zelf aan de slag en versier de verschillende paastaferelen!

Met meer dan 400 stickers!
 
 
Usborne activiteiten - Dingen om te maken en te doen met prinsessen
Verkoopprijs:
 € 6,95
  In dit geweldig knutselboek vind je heel wat ideeën om jezelf tot een prinses om te toveren. Volg de eenvoudige stappen en maak je eigen glitterkroontje en koninklijke rozetten. Je kan je eigen kamer inrichten als een koninklijk paleis met glinsterende kroonluchters, vrolijke vlaggen en nog veel meer.
In dit boek zitten honderden prachtige stickers waarmee je de dingen die je gemaakt hebt prachtig kunt versieren.
 
Usborne activiteiten kaarten - 100 spelletjes om te spelen op vakantie
Verkoopprijs:
 € 9,00
  Leuke activiteitenkaarten met 100 verschillende spelletjes om te spelen tijdens de vakantie. Kies een kaart en vol de instructies. De oplossingen voor een interactieve en speelse vakantie.
 
 
Usborne activiteiten kaarten - 50 breinbrekers
Verkoopprijs:
 € 9,00
  Dit doosje zit vol puzzels en raadsels. Ga de uitdaging aan en laat je hersens kraken!
De inkt van de pen is uitwisbaar, dus je kunt de kaarten steeds opnieuw gebruiken.
 
Usborne activiteiten kaarten - 50 dingen om te doen in een vliegtuig
Verkoopprijs:
 € 9,00
  In dit doosje zitten kaarten met leuke spelletjes om te doen als je in het vliegtuig zit.
De inkt van de pen is uitwisbaar, dus je kunt de kaarten steeds opnieuw gebruiken.
 
 
Usborne activiteiten kaarten - 50 dingen om te maken en te doen op regenachtige dagen
Verkoopprijs:
 € 9,00
  Dit doosje zit vol met leuke knutselideeën voor regenachtige dagen.
Op de ene kant van de kaart zie je wat je kunt maken en op de andere kant hoe je dat moet doen.
De inkt van de pen is uitwisbaar, dus je kunt de kaarten steeds opnieuw gebruiken.
 
Usborne activiteiten kaarten - 50 dingen voor onderweg
Verkoopprijs:
 € 9,00
  Dit doosje zit vol kaarten met leuke spelletjes en dingen om te doen voor onderweg.
Kies een kaart uit en volg de eenvoudige uitleg op de achterkant.
De inkt van de pen is uitwisbaar, dus je kunt de kaarten steeds opnieuw gebruiken.
 
 
Usborne activiteiten kaarten - Baby's eerste woordjes
Verkoopprijs:
 € 9,00
  Help je baby met het herkennen van eenvoudige tekeningen en woorden met deze reeks van speelse, dubbelzijdige kaarten. Ideaal om op een speelse manier de woordenschat van uw kind te vergroten.
De inkt van de pen is uitwisbaar, dus je kunt de kaarten steeds opnieuw gebruiken.
 
Usborne Kerstkrabbels
Verkoopprijs:
 € 9,00
  Daag je fantasie uit met deze kerstkrabbels. Dit doosje bestaat uit 50 uitwisbare kaarten met stift.
 
 
Vivian den Hollander - Vriendjes van overal
Verkoopprijs:
 € 5,00
  De juf van Lisa en Jimmy gaat op reis met het vliegtuig. Ze gaat een kindje adopteren dat nu nog aan de andere kant van de wereld woont.
Lisa en Jimmy zijn ondertussen druk in de weer met de actie ‘schoenmaatjes’. Ze vragen hun buren om bruikbare spulletjes en stoppen deze in een schoenendoos voor een kindje in een ver land. Ze krijgen zo veel leuke dingen dat ze het stiekem ook wel een beetje jammer vinden dat ze alles moeten weggeven.
Wanneer de juf samen met haar baby terugkomt, is er een groot feest in de klas. Met mooie cadeautjes, vrolijke slingers en een heuse modeshow!