Boeken-tip.nl
BOEKEN-TIP.NL WINKELWAGEN CONTACT
   
 
Bestsellers
Assortiment


Boek niet gevonden? Klik hier.
 
Binnen Nederland geen verzendkosten!


Voor leveringen buiten Nederland, ook buiten de EU, scherpe verzendkosten!
 
Betalen met iDEAL is mogelijk.


   
 
Assortiment: Kinderboeken
 
 
 
Charlotte Dematons - Nederland
Verkoopprijs:
 € 24,50
  In vogelvlucht, met een arendsoog voor detail, bestrijkt Charlotte Dematons met haar éénharig penseel iedere uithoek van ons land.
Wie Nederland openslaat wordt op de schutbladen al naar open zee gevoerd, waar de Vliegende Hollander en een walvisvaarder de wateren onveilig maken. Van hagepreek tot bokkenrijders, van Madurodam tot het Achterhuis, van Koninginnedag in Marken tot bloeiende bollenvelden - historie, verhalen en kinderliedjes, tradities, eigenaardigheden en kwinkslagen, alles is in Nederland gevangen.....
 
Erik van der Hoff & Michel Taanman - De avonturen van Boris, de kleine kerstman
Verkoopprijs:
 € 5,95
  Heb jij ook altijd willen weten hoe de kerstman eigenlijk kerstman is geworden? En hoe de kindervriend ontdekte hoe je sneeuw in goud kunt veranderen? Dit prentenboek geeft antwoord op deze en andere vragen met in de hoofdrol Boris, de jonge Kerstman.
 
 
Ernstjan en Snabbeltje - Aan de wandel
Verkoopprijs:
 € 4,95
  Als Ernstjan samen met Snabbeltje in het park aan het spelen is, komt er een politieagent op hen af. De politieagent denkt dat Ernstjan Snabbeltje uit de vijver heeft gepakt en hem een riem heeft omgedaan. Wat moet Ernstjan nu doen?
Steppen is ook erg leuk, vooral wanneer je lekker hard gaat. Maar Ernstjan gaat een beetje té hard. Hij valt op de grond. Snabbeltje gaat op zoek naar hulp…
 
Ernstjan en Snabbeltje - Bij de dokter
Verkoopprijs:
 € 4,95
  Ernstjan vindt oude kerstbomen langs de weg. Hij sleept ze naar het bos. Ernstjan weet niet dat een paar jongens er vuur van wilde maken.
Natuurlijk gaan de jongens naar de bomen op zoek.
Ernstjan is een beetje ongerust als Snabbeltje de hele middag onder een struik zit. Hij pakte een schoteltje melk en een paar stukjes brood maar Snabbeltje eet er niets van. Ernstjan neemt Snabbeltje mee naar de dokter.
Kan de dokter Snabbeltje weer beter maken?
 
 
Ernstjan en Snabbeltje - Eendenstreken
Verkoopprijs:
 € 4,95
  Op een dag is Snabbeltje zomaar verdwenen. De speurhond van de boswachter moet eraan te pas komen om haar terug te vinden. Als mamma en Ernstjan met Snabbeltje op de markt zijn, gaat het weer mis. Snabbeltje wordt door een marktkoopman gevangen. De man wil het eendje verkopen. Gelukkig blijft Snabbeltje wel in de buurt als Ernstjan cowboytje gaat spelen. Alleen de man die hij in het schuurtje opsluit, vindt het niet zo'n leuk spel.
 
Jeff Kinney - Het leven van een Loser. Geen paniek
Verkoopprijs:
 € 14,99
  December is verschrikkelijk! Als je in díé maand een fout maakt kost het je cadeaus. Bram zit in de penarie. De school is beklad met groene smurrie en hij is verdachte nummer 1. Terwijl Bram er helemaal niets mee te maken heeft. Nou ja, een soort van niets dan...
Geen paniek! De familie Botermans raakt ingesneeuwd. Toch is Bram er niet gerust op want zodra de sneeuw gaat smelten wil de politie hem natuurlijk spreken. Maar wat is eigenlijk erger: ingesneeuwd met je familie of de politie op je dak?
 
 
Jeff Kinney - Het leven van een loser Niet te filmen!
Verkoopprijs:
 € 14,95
  Loserfans opgelet! In Het leven van een Loser - Niet te filmen! van Jeff Kinney lees je hoe Bram Botermans tot leven komt in drie Loserfilms.
Wil je weten wat er allemaal bij komt kijken om een Loserfilm te maken? Lees in dit boek hoe de serie Het leven van een Loser werd verfilmd in drie speelfilms van 20th Century Fox (in Nederland op dvd verkrijgbaar).
In dit boek vind je foto's, storyboards, kledingontwerpen en nieuwe, originele tekeningen voor de film. Je leest hoe de films tot stand kwamen. Dit boek mag je als Loserfan niet missen!
 
Jet Boeke - Dikkie Dik het dikke verjaardagsboek
Verkoopprijs:
 € 14,95
  Dikkie Dik, de rode kater uit sesamstraat, blijft eeuwig jong,
maar toch wordt hij dit jaar al 30 !
Omdat te vieren hebben we de,
30 MOOISTE VERHALEN van Dikkie Dik uitgekozen en in één boek samengebracht.
De plaatjes in dit boek zijn extra groot, zodat voorlezen nog fijner wordt.
 
 
Laurentien van Oranje & Sieb Posthuma - Mr Finny
Verkoopprijs:
 € 16,95
  Mr Finney woont in zijn zelfgebouwde huis en kent iedere millimeter van zijn tuin. Meestal zit hij met zijn beste vriend Slak op de onderste tak van zijn lievelingsboom. Maar hun rustige leven verandert door de komst van Pinky Pepper, een knalroze vliegend wezentje dat met grote snelheid over de wereld 'glimpst'. Op haar SuperBiBi laat ze beelden zien van grote steden, oceanen, oerwouden, poolkappen en een geheimzinnige vlag.
 
Liedjesboeken - Bijbelliedjes met CD
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Op een speelse manier de belangrijke gebeurtenissen uit de Bijbel aan je kind leren: dát doe je met Bijbelliedjes. Het boekje met de vrolijke illustraties en bijbehorende cd zorgt voor vele uren plezier voor het hele gezin.
Inclusief CD!!
 
 
Liedjesboeken - Dansliedjes met CD
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Kinderen houden van zingen en dansen. Met de nieuwste titel uit de serie liedjesboeken van Mediadam sla je twee vliegen in een klap. Alle bekende populaire dansnummers zijn ingezongen. Bijvoorbeeld 'Theo Theo' en 'De Werelddans'.

Inclusief CD!!
 
Liedjesboeken - Dierenliedjes met CD
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Zing samen met je kinderen en leer ze spelenderwijs alle dieren van het dierenrijk kennen. De mooie illustratie maken de liedjes extra speciaal.

Inclusief CD!!
 
 
Liedjesboeken - Feestdagenliedsje met CD
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Vier alle feestdagen van het jaar samen met Feestliedjes. Niet alleen aan Kerst en Pasen is gedacht, maar ook aan verjaardagen en Sint Maarten. Zo leert je kindje op een leuke manier alle feestdagen kennen.

Inclusief CD!!
 
Liedjesboeken - Kerstliedjes met CD
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Kerst is een sfeervolle afsluiting van het jaar. Ook voor kinderen. Er zijn talloze kerstliedjes. Natuurlijk 'Oh dennenboom', 'Luid klokje kling' en 'Stille nacht'. Dit sfeervolle feest mag natuurlijk niet geruisloos voorbij gaan!

Inclusief CD!!
 
 
Liedjesboeken - Lievelingsliedjes 2 met CD
Verkoopprijs:
 € 12,50
  Het langverwachte vervolg op de bestseller Lievelingsliedjes. Op Lievelingsliedjes Volume 2 zijn nog meer Oudhollandse kinderliedjes te horen. Wacht dat je van 'Tien kleine visjes', 'Tante uit Marokko' en 'Advocaatje leef je nog'?

Inclusief CD!!
 
Liedjesboeken - Slaapliedjes
Verkoopprijs:
 € 12,50
 
 
 
Marja Baseler - Super Zonnig doe-boek
Verkoopprijs:
 € 9,90
  In de zomer ziet alles er zonniger uit. Iedereen heeft weer zin om naar buiten te gaan. Dit boek staat vol spelletjes om in de zomer te doen. Zo hoef je je tijdens de zomermaanden nooit te vervelen. Ook vind je in dit boek de leukste tips voor zomerfeestjes, kampeervakanties, uitstapjes in de zomer en heerlijke zomerse recepten.

Voor ondernemende kinderen vanaf 4 jaar?
 
Mijn kleine bibliotheek van kerstverhalen
Verkoopprijs:
 € 9,95
  Deze kleine bibliotheek bevat de verhaaltjes:
* Het verhaal van kleine Den
* Het hulpje van de kerstman
* De kerstman redt Kerstmis
* Vliegen met de kerstman
* Een cadeau voor meneer Mol
* Een verrassing voor Teddy
* De sleewedstrijd
* De avond voor Kerstmis
* Een tijd om te geven
* De kerstman vertelt
* Avontuur in de speelgoedwinkel
* Postbode Sneeuwman
 
 
R. Poortvliet & W. Huygen - De wereld van de kabouter
Verkoopprijs:
 € 10,95
  In dit geweldige prentenboek met tekeningen van Rien Poortvliet vertelt Wil Huygen over de wereld van de kabouters. Hij geeft aan de hand van de jaarkalender aan wat kabouters in die tijd van het jaar doen en laten en geeft tegelijkertijd kabouterrecepten tegen ziektes, adviezen voor het milieu en kaboutergedichten door. Een voorleesboek voor de jongste jeugd. Voor alle leeftijden.
 
Usborne activiteiten - Dingen om te maken en te doen met prinsessen
Verkoopprijs:
 € 6,95
  In dit geweldig knutselboek vind je heel wat ideeën om jezelf tot een prinses om te toveren. Volg de eenvoudige stappen en maak je eigen glitterkroontje en koninklijke rozetten. Je kan je eigen kamer inrichten als een koninklijk paleis met glinsterende kroonluchters, vrolijke vlaggen en nog veel meer.
In dit boek zitten honderden prachtige stickers waarmee je de dingen die je gemaakt hebt prachtig kunt versieren.