Boeken-tip.nl
BOEKEN-TIP.NL WINKELWAGEN CONTACT
   
 
Bestsellers
Assortiment


Boek niet gevonden? Klik hier.
 
Binnen Nederland geen verzendkosten!


Voor leveringen buiten Nederland, ook buiten de EU, scherpe verzendkosten!
 
Betalen met iDEAL is mogelijk.


   
 
Assortiment: Strips
 
 
 
Alloys Oosterwijk - Willems Wereld, Guppen op de bank
Verkoopprijs:
 € 6,95
  Willems wereld is in heftige beroering, hoewel de hoofd persoon zelf in elk opzicht zijn onverstoorbare gangetje gaat. Ondanks de komst van de Poolse loodgieter – de voorrijkosten vanuit Gdanks zijn overigens pittig – en misschien wel dankzij het feit dan Henk Westbroek eindelijk zijn plaats in de samenleving bindt. Wie zal het zeggen?
Maar dan belandt zijn opeens in Willems bed, Mathilde. Mathilde is een golddigger. En Mathilde wil Willem.
 
Alloys Oosterwijk - Willems Wereld, Kriebels
Verkoopprijs:
 € 6,95
  Willems onverstoorbare optimisme heeft iets weg van een geloofsbelijdenis die onder grote druk is afgelegd, een akte van hoop van een aimabel mens die zichzelf voortdurend ervan moet overtuigen dat het tussen hem en de rest van de wereld – en vooral de sexy vrouwen in zijn leven – uiteindelijk allemaal best in orde komt. Hoewel Willem de neiging heeft zich af te zonderen, zijn het per slot van rekening altijd weer de vrouwen die hem het volle leven binnentrekken. En hoe!
 
 
Alloys Oosterwijk - Willems Wereld, Sjoelen is gaaf
Verkoopprijs:
 € 6,95
  Helemaal zeker is het niet, want in Willems wereld staat alleen vast dat niets vaststaat, maar deze keer heeft het er alles van weg dat Willem als een gelukkig man het eind van dit album haalt. Een hele prestatie, want Willem krijgt nogal wat te verwerken. Naast de vertrouwde verschijningen van bardame Rita, Tony de Pony, Kleine Ruud, Hiawatha en Hatice, krijgen eigentijdse zaken zoals zinloos geweld in bed, Dixi, koningin Beatrix en ongewenste erecties alle aandacht. Maar de grote vraag die iedereen gaandeweg bezighoudt is natuurlijk: zou het nu echt wat worden tussen Willem en Tamar?
 
F.C. de kampioen - Baby vertongen
Verkoopprijs:
 € 5,25
  Haast niemand kan geloven dat Markske verantwoordelijk is voor die prestatie. De langverhoopte zwangerschap veroorzaakt hysterische stuiptrekkingen bij Pascale, die onmiddellijk haar beste vriendinnen Carmen en Doortje op de hoogte gaat brengen. Iedereen stelt zich natuurlijk de vraag of het een jongen of een meisje zal worden en al snel breekt er ruzie uit over wie peter en meter zal mogen zijn.
 
 
Strippakket nr. 1
Verkoopprijs:
 € 7,50
  Vijf super strips voor een super prijs! In het pakket zitten de volgende strips:
- Suske en Wiske
- Jump
- Hein de kort
- W817 (Wacht eens even)
- Figaro